Hírek - Horgásztó

2024-02-12 - KÍNÁLATUNK

 

zártkörű rendezvények, elsőáldozás, bérmálkozás, születésnap, névnap, keresztelő, évforduló, ballagás 2024. páratlan szépségű környezetben Tandari-tanya szabadidőközpont Martonos.
Helyfoglalás : Tandari Tünde +381632821495 VARBAI ANDRÁS mesterszakács-nagymester alkalmi AJÁNLATA :
1. M e n ü : raguleves, sajtos rolád, rostonsült csirkecomb, töltött húslepény (kajmakkal), párizsi szelet, baconszalonnába göngyölt csirkemell roston, kemencés burgonya, vegyes saláta. 1800.-din
2. M e n ü : raguleves, marhapörkölt túrós tésztával, sajtos rolád, rostonsült csirkecomb, kajmakkal töltött húslepény, párizsi szelet, baconszalonnába göngyölt csirkemell roston, kemencés burgonya, vegyes saláta. 2000.-din
3. M e n ü : tyúkhúsleves, marhalábszár pörkölt túrós tésztával pörccel, Cordon Bleu, sajtos rolád, töltött csirkecomb, kanizsai álom (brokkoli, fűszeres sajttal töltött) csirkemell, Bakonyi szelet , parasztos sertés karaj kulennal és füstölt sajttal töltve, magyaros burgonya, sopszka saláta. 2500.-din

Bővebb tájékoztató a kínálatról : www.salas-tandari.com
Rendezvényszervező : id.Pálinkás József +381637488149.2023-11-01 - NAGY NAPODTandari tanya lakodalmasterem Martonos
Gps: 46*06*32.3**N20*01*03.6*E - 46.107792, 20.018311 INFO : id.Pálinkás József +38163/7488149 szervező
Tandari Tünde ügyvezető +381642821495 e:palinkas1954@gmail.com www.salas-tandari.com
Jövőre mondod ki a boldogító igent, de a listádon a helyszín még nincs kipipálva?
Válaszd a tökéletes martonosi Tandari tanyát Szerbia északi kapujában Röszkétől 10 km-re!
.. és ne aggódj ! Mi az időjárás viszontagságaira is gondolunk, rendelkezünk beltéri és kültéri helyszínnel, így a nagy napodat még az eső sem teheti tönkre. A gasztronómiánk választékos és mennyei, így a násznép is garantáltan boldog lesz ! Rugalmasságunkkal felejthetetlenné varázsoljuk ezt a napot!
" Ahol egymásra talál hagyomány és minőség."
Hamarosan elérkezik a nagy nap?
Szeretnénk ha a mi segítségünkkel válna felejthetetlenné ez az esemény és mindenki számára csodálatos élményekkel zárulna.
Töltsd életed legszebb napját hagyományos falusi hangulatban a martonosi Tandari tanyán.
2024-ben is a mi ajándékunk az esküvői ceremónia helyszíne (időjárás függvényében kül- vagy beltéri) és a menyasszonyi lakosztály. A hagyományos tanyacsárda mellett választhatja rusztikus rendezvénytermünket is.
A Tandari tanya csapata mindenben rugalmasan áll rendelkezésükre!
Mottónk:
" Mindent a vendégért, jó helyen, jó emberek között, mindenki jól érzi magát... "
Lakodalmas termünkben gazdag kínálattal, egyedi szervezéssel, előzékeny vendéglátással kísérjük megálmodott eseményét. Klimatizált, padlófűtéses éttermünk rutinos vendéglátó csapattal, 170 férőhelyes éttermi felszereléssel, bőséges és ízletes ételkínálattal, 6 szobában 23+1 ággyal áll egész éven át a látogatók rendelkezésére.
Csapatunk szaktudása, tapasztalata és jártassága alapján összejövetelét körültekintően szervezzük meg - egyéni elképzeléseihez és igényeihez mindenben igazodva!
A szabadidő központ zöldövezetében alkalom van aktív kikapcsolódásra és szabadtéri esküvőre is. Látogatóinkat 200 gépjárművet befogadó, kamerákkal és biztonsági őrrel védett parkoló, gyermekjátszótér, sportpálya, horgásztavak, kilátó, tanyacsárda és gyümölcsös várja.
Kérjen részletes ajánlatot:
- Mobil: +381 63 7488149
- E-mail: palinkas1954@gmail.com www.salas-tandari.com
A Nagy Napnak tökéletesnek kell lennie ! Az esküvő megszervezése még egy gyakorlott esküvőszervező számára is hatalmas feladat
Mi segítünk Nektek abban, hogy számtalan esküvői szolgáltató között megtaláljátok a legmegfelelőbbeket és könnyedén összehangoljátok a teljes szervezési folyamatot, legyen szó a ruhák vagy a gyűrűk kiválasztásáról, a vendégek elszállásolásáról, a fotós személyéről, vőfély – ceremóniamester, zenekar vagy a költségeid tervezéséről, velünk mindent egy helyről intézhettek, gyorsan és áttekinthetően.
Az esküvő a Ti nagy napotok, legyen hát minden, ahogy megálmodtátok!
Az esküvő színhelye sokféle lehet, de mindig alapjaiban határozza meg esküvőtök hangulatát. Lakóhelyetek közelében vagy romantikus Délvidéki kültéri helyszínen vagy jól felszerelt békés, elvarázsolt tanya zöldövezetében is egyaránt egybe kelhettek.
Ugyanakkor gondolnotok kell vendégeitek elszállásolására és az esküvői menüre is.
Lakodalmas ajánlatunk számos lehetőséget tár elétek így életetek Nagy Napja valóban elvárásaitoknak megfelelően alakulhat. Válogathattok szabadtéri esküvői helyszín vagy rendezvényterem közül (vagy mindkettő). Ha falusi fogadót vagy egy tanyacsárdát álmodtál meg a tökéletes helynek, ha szeretnél a szabadban és bálteremben egyaránt ünnepelni, nézd végig ajánlatunkat és honlapunkat, mindenből több alternatívát találsz.
Ha a messziről érkező vendégeket szeretnéd kényelmesen elszállásolni, ajánlatunkban többféle szállás lehetőség vár, hogy az esküvő minden részletében tökéletes legyen.
Hogyan is működik az esküvőszervezés nálunk ?
Használd emlékeztetőnket, menedzseld a szolgáltatókat, rendezd el az asztalokat, készíts ülésrendet, válassz vagy alakíts ki esküvői menüt, foglalj szálláshelyeket !
A dátum, a helyszín, a ruhák, a gyűrűk, a meghívók, a menü, a zenekar, a fotós, a díszlet, vőfély, eskető, ceremóniamester minden a Te elképzelésed szerint alakítható.
Tervezz és szervezz segítségünkkel és az esküvőd valóban feledhetetlen élmény lesz !
Az esküvői feladatok listája segít, hogy semmiről ne feledkezz meg a szervezés során és minden teendőt vezetni tudj. Kezdésként egy alap feladatlistát kapsz majd, melyet közel 300 megtartott sikeres esküvő tapasztalatai alapján írtunk össze.
Ez tartalmaz minden olyan dolgot, amit a szervezés során érdemes figyelembe venned.
A feladatokat elosztottuk az esküvőt megelőző egy évre, hogy mindenre legyen időtök.
A feladat lista sok apró részletet - emlékeztetőt tartalmaz, amelyek aktualitásuk ideje szerint kerülnek sorba rendezésre. Az esküvőtök előtt 12-15 hónappal érdemes már elgondolkozni a nagy nap leendő időpontján, esetleg konkrétan időpontot egyeztetni az anyakönyvvezetővel vagy a templommal, étteremmel. Később jön az esküvői tanúk felkérése, az esküvői helyszín és a zenekar lefoglalózása, a jegyes fotók elkészítése.
Az esküvői feladatok listája a nagyobb feladatoktól halad egészen az apróságokig, mindent pontosan beidőzítve, hogy semmiről se feledkezzetek el.
Az egyes esküvői feladatokkal kapcsolatban megjegyzést tudsz fűzni hozzájuk, így minden fontos információ egy helyen lesz elérhető számodra.
Az esküvői szolgáltatókkal kapcsolatos teendőknél felhívjuk a figyelmet ajánlatunkra, amelyben elérhetőségek is vannak, így mindegyik referenciáját meg tudjátok nézni, illetve hozzájuk hasonlót önállóan is kereshettek és árajánlatot kérhettek rá.
Ajánlatunkban zenekarok, dekoratőrök, vőfélyek, cukrászok, taxisok, fotósok, kertészek, fodrászok, sminkesek, effektusok elérhetőségeit találhatod meg.
Az esküvői feladatok listája szabadon módosítható, de akár teljes mértékben személyre is szabható azáltal, hogy saját feladatokat viszel fel és időzítessz be.
Ha egyes teendőket nem az általunk megadott emlékeztető alapján intéznél el, még időben át tudod állítani az ütemezést is, így dinamikusan tudod változtatni az álmodott forgatókönyvet , ha esetleg valami komolyabb átszervezésre lenne szükség.
A feladatokat az esedékesség dátuma, valamint státuszuk szerint rendszerezheted. A feladatokat megkülönböztetjük aszerint, hogy folyamatban lévők-e, készre jelölted-e őket, törölted-e őket korábban. Így könnyebben átláthatod melyikkel van még teendőd.
Ha egy feladattal végeztél, a listában legjobb kipipálni. Ne aggódj, ha nagy csúszásban lennél, akkor is segítünk, hogy mit lenne érdemes tenned, azonban mindig láthatod a soron következő teendőt az esküvői feladatok listájából. Hogyan válik kényelmesen kezelhetővé az esküvői feladatok listája?
Az előre megírt teendők segítenek összeszedni, hogy mire kell figyelned az esküvő szervezése során.
A teendők módosításával és további feladatok hozzáadásával teljes mértékben igényeitekre szabhatod a listát.
Az egyes teendőkhöz írt megjegyzésekkel minden fontos információt fel tudsz tüntetni egy helyen.
Az elkészült feladatokat ki tudod pipálni, menet közben pedig egyszerűen követheted státuszukat.
A teljes listát szűrheted dátumok szerint így könnyen átlátható,hogy hol tartasz.
A lista minden pontjában segítségedre leszünk.
Sokan választják a szabadtéri esküvői helyszínek természetközeliségét !
Az esküvő helyszíne alapvetően befolyásolja a Nagy Nap hangulatát.
A szabadtéri esküvői helyszínek jelentős befogadóképességgel bírnak és a díszletnek csupán fantáziátok szabhat határt. A kültéri esküvői helyszínek kiválóan alakíthatóak, a nagy alapterületen szabadabban rendezhető el az esküvői pagoda is, illetve az asztalok, a székek, a kiegészítők vagy egy színpad, esetleg fotósarok, limonádé sarok.
Emellett a szabadtéri esküvői helyszínek jó lehetőséget biztosítanak a többféle szociális igény megvalósítására.
Valószínűleg megálmodtad már a tökéletes esküvői helyszínt ?
Rengeteg idődet venne el azonban, ha ezeket egyesével kellene felkutatnod. A szabadtéri esküvői helyszínt nálunk megtalálhatod - a leginkább megfelelőt. Ősfás park, fűzektől szegélyezett tópart, virágos rét vagy varázslatos ligeterdő, a szabadtéri esküvői helyszínek terén is széles a választék. Tópart vagy dombtető? Válogathatsz és kérhetsz ajánlatot vagy időpontot a személyes megtekintésre. Nézd meg kínálatunkat és válaszd, ami legjobban rímel mindkettőtök elképzeléseihez! Csapj le ránk - a kedvencetekre, mert a dátumok sokszor már egy évvel előre elkelnek!
Mi alapján kerülnek az esküvői feladatlistába a teendők?
Amikor jelentkezel nálunk, mi eljuttatunk neked egy feladatokból és átgondolni valóból álló listát. Ezt menyasszonyok és esküvőszervezők segítségével állítottuk össze, több száz sikeres esküvő tapasztalataiból. Persze ez csak egy gondolatindító, saját magad is bármikor hozzá adhatsz majd feladatokat a listához, és a mi általunk rögzítetteket is szabadon szerkesztheted, átütemezheted.
Tartsd kézben a nagy Nap minden mozzanatát a részletes esküvői feladatlistával! Kövesd nyomon könnyedén a vendéglistád alakulását és esküvői költségeidet! Keresd meg a legjobb szolgáltatókat és szervezd meg álomesküvődet ajánlásaink segítségével! Minden, ami esküvő, nálunk egy helyen elérhető. ESKÜVŐI FELADATOK LISTÁJA
Az esküvői feladatok listája végeláthatatlannak és kaotikusnak tűnik, pedig egy kis szervezéssel könnyedén átlátható rendszert alakíthatsz ki magadnak.
Vezesd a tennivalóidat és könnyítsd meg a szervezést!
Az esküvői feladatok listája segít, hogy semmiről ne feledkezz meg a szervezés során és minden teendőt vezetni tudj. Ez a feladatlista tartalmaz minden olyan dolgot, amit a szervezés során érdemes figyelembe venned. A feladatokat felosztottuk az esküvőt megelőző egy – másfél évre, hogy mindenre bőven legyen időtök. A feladatlista több emlékeztetőt tartalmaz, amelyek az aktualitás ideje szerint kerülnek sorba rendezésre.
Az esküvő előtt 12-15 hónappal érdemes már elgondolkodni a nagy nap leendő időpontján, esetleg konkrét időpontot egyeztetni az anyakönyvvezetővel vagy templommal, étteremmel. Ez a lista a nagyobb feladatoktól halad egészen az apróságokig, mindent pontosan beidőzítve, hogy semmiről se feledkezzetek el.
10-12 hónappal előtte:
- Az esküvő pontos dátumának kitűzése.
- Kezdjétek el a vendéglista összeállítását.
- Kapcsolatfelvétel a helyszín képviselőjével.
- Legyen-e templomi esküvő ?
- Helyszín rögzítése, ajánlatkérés, szerződéskötés, foglaló
A zenekar, vőfély – ceremóniamester kiválasztása és lefoglalása.
Elsődleges költségvetés, a nagyságrend megtervezése, keretösszeg meghatározása,
Időpont egyeztetése az anyakönyvvezetővel (folyó év január 1. után lehetséges)
2-3 hónappal előtte.
Személyt felkérni az esküvői bevonuláshoz,
Odaadni a helyszíntérképet a dekoratőrnek, dekoratőr lefoglalása.
1 hónappal előtte.
Meghívók nyomtatása és kézbesítése.
Pontos vendéglista készítése a visszajelzések alapján.
A menyasszonyi-menyecske ruha utolsó próbája és alakra igazítása.
Ültetési rend készítése.
Koszorúslányokkal való egyeztetés és feladatok kiosztása.
Egyeztetés a dekoratőrrel és a vőféllyel.
Menü és ültető kártyák rendelése.
Gyermekfelügyelet, gyermeksarok megszervezése az esküvő idejére.
Az utolsó 2 hétben.
A vőlegény öltönyének utolsó igazítása.
Forgatókönyv, feladatlista írása.
Feladatlista kiküldése a szolgáltatóknak.
Szobabeosztás leadása a szolgáltatónak (névreszóló).
Elsődleges elszámolás készítése az esküvő költségeiről a szolgáltatóval
Az utolsó 1 hétben.
A leszerződött előleg befizetése a szolgáltatónak.
A végleges vendéglétszám leadása a szolgáltatónak.
Az ülésrend leadása a szolgáltatónak és a dekoratőrnek.
Az esküvő forgatókönyvének leadása a szolgáltatónak.
ESKÜVŐ ELŐTTI IDŐBEOSZTÁS (időpont bejelöléssel)
Torta, italok érkezése.
Dekoratőrök munkájának időzítése.
Fotós kimegy dekort fotózni.
Friss nyersanyagok, italok megrendelése és beszerzése.
délelőtt az ESKÜVŐ NAPJÁN
Menyasszonyi frizura készítése,
Menyasszonyi smink kezdete,
Smink befejezése, öltözködés,
Foto video érkezik a menyasszonyhoz-vőlegényhez,
Vőlegény érkezése a menyasszonyhoz,
A menyasszony kikérése,
Indulás az esküvő helyszínére.
ESKÜVŐ
Érkezés az esküvő színhelyére,
Bevonulás a rendezvényterembe,
Helyfoglalás a főasztalnál,
Vendégek fogadása,
Vendégváró fogadás – ajándékok átadása.
Az ifjú pár búcsúztatása a szülőktől,
kocsisoros vonulás felállítása,
indulás a templomi esküvőre,
parkolás helyének biztosítása, parkolás,
bevonulás a templomba.
TEMPLOMI SZERTARTÁS
Templomi szertartás,
Kivonulás a templomból, szülők előre mennek a rendezvényterembe,
Kocsisoros vonulás,
Érkezés a rendezvényhelyszínre.
VENDÉGFOGADÁS A HELYSZÍNEN - KÜLTÉRI POLGÁRI ESKÜVŐ
SZÜLŐKÖSZÖNTŐ
PEZSGŐS KOCCINTÁS
CSOKORDOBÁS
FÉNYKÉPEZKEDÉS
BEVONULÁS A BÁLTEREMBE :
SZÜLŐK FOGADJÁK AZ ÚJ PÁRT A BEJÁRATNÁL,
NYITÓTÁNC
POHÁRKÖSZÖNTŐK
VACSORA
MENYECSKETÁNC
KÍNÁLGATÁS
A VACSORA időrendi beosztása :
LEVES
PÖRKÖLT
SÜLTEK
MENYASSZONYI TORTA
HAJNALI TERÍTÉS
DEKORBONTÁS MÁSNAP REGGEL 05,30 – tól
MORZSAPARTI MÁSNAP 12,00 ÓRÁTÓL
VENDÉGSEREG TÁVOZÁSA 17,00 ÓRÁTÓL
SZOBÁK ELFOGLALÁSA : 14,00 ÓRÁTÓL
SZOBÁK ELHAGYÁSA : 12.00 ÓRÁIG
MARADÉK ÉTEL-ITAL, AJÁNDÉKOK, VIRÁGOK ELSZÁLLÍTÁSA : 06.30
SZÁLLÁS ÉS SZOLGÁTATÁS KÖLTSÉGEK VÉGELSZÁMOLÁSA, KIFIZETÉSE.
HASZNOS TUDNIVALÓK JEGYESPÁROKNAK
Miért egyszerűbb, ha velünk szervezed az esküvődet?
Komoly és részletes esküvői adatbázissal rendelkezünk, így a szolgáltatók keresése egyszerű és gyors.
Ajánlatunkban mindig aktuális és ellenőrzött információkat találsz a szolgáltatókról, illetve elolvashatod mások véleményét is róluk profiljukon.
Kérhetsz ajánlatot akár több szolgáltatótól is egyszerre, így rengeteg időt spórolsz meg.
A költségtervezőben rögzíteni tudod a tervezett költségvetést, az egyes szolgáltatókhoz kötődő kiadásokat és egyéb költségeket is.
Ezeket bármikor szerkesztheted vagy törölheted is, így mindig nyomon követheted az esküvői pénzügyeket.
Miben tudunk mi Neked önzetlenül segíteni a szervezésben ?
Esküvői ruha Esküvői szolgáltatók Esküvői frizura Esküvői program
Esküvői szolgáltatók keresése Esküvői költségek kalkulációja
Ültetési rend tervező Szállás szervezés
ESKÜVŐI RUHA
A menyasszonyi ruha kölcsönzés legtöbb esetben kézenfekvő választás. Nem mindenki szeretne egyetlen alkalomra megvenni egy drága és minőségi ruhát, még akkor sem, ha ez az alkalom az esküvője. Nem is mindenki engedheti meg magának, hogy egyedi ruhát terveztessen. A menyasszonyi ruha kölcsönzés azonban nem csak anyagi szempontból lehet előnyös. Hatalmas a menyasszonyi ruha kölcsönzők választéka, ahogy a kölcsönzőkből is terjedelmes listát talál nálunk. A Nagy Napra kölcsönzött ruha igazán különleges és igazán értékes darab, valódi kuriózum is lehet.
Még az is elképzelhető, hogy álmaid ruhájánál szebbet találsz a kész darabok között.
Az esküvői ruha bérlésnek további előnye, hogy rengeteg tennivalótól szabadulsz meg. A menyasszonyi ruha varrás időigényes és aprólékos feladat, sokkal több személyes konzultációt igényel. Vannak, akik számára az így felszabadult idő és energia felbecsülhetetlen az esküvői rohanásban.
A menyasszonyi ruha kölcsönzés környezetbarát, mondhatjuk úgy, zöld megoldás. Egyre többen választják a zöld esküvőt, melynek egyik fontos alapelve, hogy a teljes szervezés során minimalizálja a környezetre rótt terhelést. Ha te is azok közé tartozol, akiknek vannak ilyen irányú törekvései, mégis igazi, csodaszép, hagyományos vagy ép különleges esküvői ruhát viselnél a Nagy Napon, az esküvői ruha kölcsönzés pont neked való lehetőség.
ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓK KERESÉSE
Segítünk, hogy az esküvői szolgáltatók keresése egyszerű és kényelmes legyen, így az esküvőszervezés nem a stresszről fog szólni hanem Rólatok.
Megkönnyítjük a dolgod az esküvői szolgáltatók keresése terén!
Jelentkezéskor vagy a keresés előtt közvetlenül megadhatod, hogy mikor tervezed tartani az esküvődet és hogy attól milyen távolságon belül szeretnél még esküvői szolgáltatókat keresni. Emlékeztetőnkben azon esküvői szolgáltatók felsorolása szerepel akikkel a múltban több száz alkalommal már sikeresen együttműködtünk. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy friss adatbázis álljon a rendelkezésedre.
Ajánlatunkban elsőként a legközelebbi szolgáltatókat fogjuk mutatni neked.
Ez azért is fontos, mert így elkerülhető, hogy esetleg olyan szolgáltatót válassz, aki az adott helyen nem elérhető. Elérhetőségeiken és profiljukon minden információt megtalálsz a szolgáltatókról. Ajánlatunkkal szeretnénk az esküvői szolgáltatók keresését minél egyszerűbbé és információ gazdagabbá tenni, ezért arra ösztönözzük az esküvői szolgáltatókat, hogy minél több információt osszanak meg magukról. Szeretnénk, hogy minden szükséges információ rendelkezésedre álljon a megfelelő szolgáltató kiválasztásához, így profiljukon megtalálod bemutatkozásukat, képgalériájukat, referencia munkáikat és azonnali árajánlatkérési lehetőséget is, melyen könnyen és gyorsan léphetsz kapcsolatba velük.
Az ismerősök és rokonok esküvőjén már valószínűleg szereztél tapasztalatokat, ismersz jó esküvői helyszínt vagy rátermett ceremóniamestert, és minden bizonnyal már a barátnőidtől is kértél ajánlást, mégis azt javasoljuk, hogy több forrásból is tájékozódj a kiválasztott esküvői szolgáltatókkal kapcsolatban. Több szem többet lát. Kedvenc szolgáltatóidat külön el is mentheted. Biztosan lesz az esküvői szolgáltatók keresése során olyan helyzet, hogy azonnal szeretnél valakitől ajánlatot kérni, de az is előfordul majd, hogy csak nézelődsz. Ahhoz, hogy az egyszer már megtalált, és szimpatikus szolgáltatókat ne veszítsd el, bármikor elmentheted a keresés során talált szimpatikus helyeket és embereket.
Az árajánlatok bekérése és összehasonlítása időigényes és macerás feladat.
Ajánljuk hogy az általad kedvencnek tűnő esküvői szolgáltatóktól egyszerre kérj árajánlatot. A kapott ajánlatokat aztán könnyedén összehasonlíthatod.
Aki minden szempontból megfelel az igényeidnek, azt rögzítheted és a szolgáltatás költségeit automatikusan hozzá adhatod az esküvői költségek listához is.
ESKÜVŐI FRIZURA
Az esküvői frizura mindig stresszforrás addig, ameddig meg nem találod a tökéletes fodrászt. Legtöbben a konty mellett döntenek, azonban a fonatok és az aktuális hajtrendek is szerepelnek az esküvői frizurák listáján. Biztosan a legjobbat szeretnéd e téren is, akár rólad van szó, akár vőlegényedről. De még az is lehet, hogy a koszorúslányoknak megálmodott frizuráról is gondolkodnál.
Nálunk egy helyen emlékeztetőnkben találod meg az esküvői frizura elkészítésére szakosodott egyszemélyes fodrászokat és fodrász szalonok listáját.
Az esküvői frizura sokban különbözik az egyéb alkalmakra készült hajkölteményektől. A Nagy Napon rajtad, rajtatok a fókusz, minden szem rátok szegeződik, kattognak a fényképezők, forog a felvétel és nektek a legjobb formátokat kell hoznotok.
Az esküvői frizura éppen ezért nagyon személyre szabott. Illik az arcformádhoz, az esküvői sminkedhez, az esküvő témájához, a helyszínéhez, ruhád hangulatához. Mindemellett fontos, hogy rendkívül tartós és kényelmesen viselhető legyen.
Ki szeretné a kibomlott konty okozta fennakadást, főleg, ha még a menyasszonyi fátyol megtartását is ki kell bírnia?
Menj biztosra, nézz meg több fodrászt, ismerj meg könnyen, gyorsan egy helyen!
Ha úgy érzed, a frizura kiválasztásához kikérheted egy esküvői stylist véleményét is.
ESKÜVŐI PROGRAM
A Nagy Napot esküvői programok sokaságával is kiegészítheted.
A galamb- vagyléggömb- lampion eregetés, a fiákeres hintózás, limuzin vagy épp a tűzijáték nem feltétlenül alapkellék. Viszont, ha szeretnél ilyen extrákkal ünnepelni, megvan rá a lehetőséged. Nálunk többféle programtípusban találsz számtalan szolgáltatót, így egy helyen, könnyen és gyorsan utánanézhetsz lehetőségeidnek, kérhetsz ajánlatot és kiválaszthatod a leginkább megfelelőket.
A gyerekek kevésbé élvezik a felnőtt programokat, inkább szaladgálnak, játszanak, az asztal alatt bujkálnak. Ha szeretnél nekik kedveskedni és számukra is maximálisan pozitív élménnyé varázsolni esküvődet, a gyermekprogramok ajánlatunkban több, izgalmas megoldást találsz megfelelő animátorokkal.
A lovas hintó mesébe illően romantikus eszköz, mely az esküvő helyszínei közti utazásnak is ünnepélyességet kölcsönöz. Az esküvői hintó elvihet a templomba, vagy a templomból a lakodalom helyszínére, de az esküvő végén látványos búcsút inthettek belőle az titeket ünneplő vendégseregnek is. Az esküvői fellépők szintén hozzá járulhatnak a Nagy Nap emlékezetessé tételéhez. Ajánlatunkban számos fellépőt találsz és különböző előadástípusok, showk közül választhatod ki, mivel szórakoztasd a násznépet.
ESKÜVŐI KÖLTSÉGEK KALKULÁCIÓJA
Költségkeret meghatározása
Az esküvői költségek tervezése során fontos, hogy előre megállapítsatok egy költségkeretet, ami rendelkezésre áll az esküvőre, és amivel kényelmesen tudtok tervezni. Lényeges figyelembe venni, hogy az esküvői kiadások hál’ Istennek nem egy időpontban lépnek fel, így akár egy évre is szét lehet osztani őket.
Először mindig a helyfoglalók, ruhák, előlegek kerülnek kifizetésre, aztán jönnek a kisebb dolgok. A legnagyobb kiadás, ami általában az étteremhez és a szálláshoz kötődik (ételek és az italok, vendégszobák, stb.) már csak az esküvő után lesz aktuális amikor már a menyasszonytáncnál kapott pénz is rendelkezésre áll.
Esküvői költségek rögzítése.
A tervezett költségkeret megadásával mindig nyomon tudod majd követni az esküvői költségek állását, így érdemes ennek megadásával kezdeni a listát. Ez után egyesével hozzáadhatod a szolgáltatók díját és az egyéb, a szervezés során felmerülő költségeket a listához. Rögzítéskor megjegyzést is tudsz írni az egyes elemekhez – például jelölheted, hogy készpénzben vagy utalással fizettél-e, illetve hogy az egész összeg rendezésre került-e, esetleg mellékelheted a kifizetést igazoló számlát is, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy nem fogod azt elhagyni, és később könnyen elő tudod keresni.
Naprakész pénzügyi egyenleg.
A felvitt költségeket utólag is bármikor módosíthatod vagy törölheted, hogy a felmerülő változások se okozhassanak kellemetlenségeket.
Ha a felmerülő esküvői költségek pontosan kerülnek vezetésre, akkor mindig naprakész egyenleget találtok, amely megmutatja, hogy a megadott költségkeretből mennyit költöttetek már, mik a tervezett kiadások, és mennyi még a szabadon felhasználható összeg.
A költségek státuszának beállításakor különböző színnel megjelölheted a „Kifizetve” vagy a „Később kerül kifizetésre” opciót. Ennek megfelelően a listában különböző színű szövegkiemelővel jelöld meg költségeidet, így első ránézésre tudni fogod, hogy mivel kell még a későbbiek során számolnod.
ÜLTETÉSREND TERVEZŐ
Hogyan működik az ültetési rend tervező?
Az ültetési rend elkészítéséhez szükséged lesz az esküvői vendéglistára, így először azt kell összeállítanod. A vendégeket névvel, e-mail címmel, tel.számmal tüntesd fel.. Kategorizálhatod őket aszerint, hogy melyik csoportba tartoznak: menyasszony családja, vőlegény családja, kollégák, rokonok, barátok, vagy bármilyen más kategóriát is használhatsz, amit létrehozol.
Ha megvan a meghívott vendégek névsora, akkor az ültetési rend ajánlatunkból ki tudod választani azokat az asztal típusokat, amikhez ültetni szeretnétek a helyszínen a vendégeket. Választhatsz főasztalt, hosszúkás vagy kerek asztalt, pultot, és ezeket a terem adottságai szerint el is tudod rendezni. Az asztal számozása megadhatod az ülőhelyek számát, valamint nevet is adhatsz az asztalnak (pl. Vőlegény kollégái).
SZÁLLÁS TERVEZÉS
Ha a messziről érkező vendégeket szeretnéd kényelmesen elszállásolni, hostelünk mellett, emlékeztetőnkben többféle elszállásolási lehetőség elérhetősége szerepel, ahol számos ajánlat vár, hogy az esküvő minden részletében tökéletes legyen.
Természetesen a mi hostelünkben található szálláslehetőségek felsorolása, árjegyzéke és házi rendje is itt található.
HOSTELÜNKBEN átöltözésre alkalmas helyiséggel és pelenkázóval is rendelkezünk.
A menyasszonyi lakosztály használatát az esküvői szolgáltatás ára tartalmazza az esküvő napjára.
Összkomfortos vendégszobáinkban ingyenes Wifi, TV, klíma, saját fürdőszoba, WC vár.
Tisztelettel, id.Pálinkás József szervező
 


2023-11-01 - WEDDING

2024-25. ESKÜVŐI IDŐPONT FOGLALÁSA FOLYAMATBAN ...
Tel: Tandari Tünde ügyvezető +381642821495 e: tandaritinde@gmail.com id.Pálinkás József +38163/748814 szervező, Varbai András mesterszakács nagymester +381643705995 e: palinkas1954@gmail.com www.salas-tandari.com Mottó : " Mindent a vendégért, jó helyen, mindenki jól érzi magát ... " Lakodalmas termünkben gazdag kínálattal, egyedi szervezéssel, előzékeny vendéglátással szervezzük meg az álmodott eseményét. Éttermünk rutinos vendéglátó csapattal, 170 férőhelyes éttermi felszereléssel, bőséges és ízletes ételkínálattal, 6 szobában 23+2 ággyal áll rendelkezésére egész évben. Csapatunk szaktudása és jártassága összejövetelét körültekintően vezeti le - egyéni elképzeléseihez és igényeihez mindenben igazodva !
A szabadidőközpont zöldövezetében alkalom van kikapcsolódásra és szabadtéri esküvőre. (anyakönyvvezetővel) Látogatóinkat 200 gépjárművet befogadó, kamerákkal és biztonsági őrrel védett parkolóhely, gyermekjátszótér, sportpálya, tavak, kilátó és tanyacsárda várja.
ÍZVARÁZS KÍNÁLATUNKBÓL ......
Általános tudnivalók : az érdekelt ízlése szerint 4 változatos lakodalmas menüből választhat. Alapkínálatunk : vendégváró falatkák, leves, hagyományos pörkölt, köret, saláta, 5 fajta sülthús, 2 féle körettel és salátával, hajnali terítés, korlátlan italfogyasztás.
(+ kérésre : sós pogácsa, édes süti, rétes stb. de EBÉD is lehet). (MIN IMUM : 110 felnőtt porció - MAXIMUM : 170 fő-porció) AJÁNDÉKUNK AZ IFJÚ PÁRNAK : INGYENES MENYASSZONYI LAKOSZTÁLY !
KEDVEZMÉNYEK : 1. ha saját pálinkát hoznak... -1,00 Eu/fő, 2. 10% a tanya megbízott Creative Wedding Foto &Video stúdió szolgáltatásaira (+381637746753) 3. gyermekeknek ….. 5-10 évig ... -50% 4. másnapi morzsaparty min. 25 fő … 12-17 óra között .. 250.- Eu, azaz max. 50 fő 350.-Eu 5. ha minden szobát (5 illetve 22 ágyat) bérel - kedvezményes ár 7.000.- din/szoba, 6. székszoknyák x1,5Eu, körasztalok x30Eu, zsúrgombák x20Eu (könyöklő), füstgép 80Eu bérelhető. Záróra : 03.30 (hosszabbítás 150Eu/h .. max. 2 óra) Dekorbontás : 05.30 Szerződési feltételek : szerződéskor a foglaló 400.-Eu, 60% előleg az esemény előtt 5 nappal, elszámolás az esemény végén ….... (lemondás esetén a foglalót nem adjuk vissza !)
1. sz SZTANDARD lakodalmas menü ajánlatunk __.................... záróra : 03,30
- VENDÉGVÁRÓ FALATKÁK : apró fasírtok, baconba csomagolt húsvariációk, kanapék, sajtgolyók,
- LEVES VÁLASZTÉK (1) : tyúkhúsleves, sertés ragu leves, tárkonyos ragu leves,
- PÖRKÖLT VÁLASZTÉK (1) : borjú pörkölt, marha pörkölt, birka pörkölt,
- KÖRET VÁLASZTÉK (1) : sima tészta, pirított tarhonya, túróstészta szalonna pörccel, KÁPOSZTA SALÁTA mélytányérban,
- SÜLTEK VÁLASZTÉKA (5): 1.rostonsült csirkecomb, 2. kajmakkal töltött pljeskavica-húslepény, 3. sajtos rolád (Karagyorgyevói szelet), 4. szezámmagos rántott szelet, 5. párizsi szelet, 6. bécsi szelet, 7. rostonsült csirkemell sajttal töltve baconba tekerve, 8. natúr sertés szelet gombamártással, 9. parasztos sertés szelet (kulennal, füstölt sajttal töltve),
- KÖRET VÁLASZTÉK(2) : párolt burgonya, petrezselymes burgonya, kemencés burgonya, rizi-bizi,
- SALÁTA VÁLASZTÉK(1) : sopszka saláta, szerb saláta, vegyes saláta mélytányérban
- HAJNALI TERÍTÉS VÁLASZTÉK (1) : hagyományos töltött káposzta (szárma) CHAFFINGBAN, faszenes vegyes rostélyos : kolbász, csevapcsicsa, rablóhús, húslepény(pljeskavica), körözött túró.
1.sz SZTANDARD ITALKÍNÁLATUNK : Vizek: szénsavas és mentes ásványvíz, Üdítők: Coca Cola, Fanta, Schweppes, limonádé, almalé, rostos üdítőitalok: őszibarack, orange, Sörök: jelen, lav, tuborg, citromos sör, Amstel csapolt sör Borok: palackozott vörös száraz Cabernet és félédes Medvevér, száraz rosé Tikves és fehér száraz Krstac és fehér édes Moje vino borok, Házi pálinkák: vilmoskörte, birsalma, sárgabarack, Tömény italok: Gorki list, olasz vermouth, csokoládélikőr, vodka, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, Yu Gin, Club wisky, 2 üveg pezsgő. Kávék : törökkávé, Nescaffe, esspresso, cappuccino.
2. sz DE LUXE lakodalmas menü ajánlatunk __________ záróra : 03,30
- VENDÉGVÁRÓ FALATKÁK, : apró fasírtok, baconba csomagolt húsvariációk, kanapék, sajtgolyók,
- LEVES (1) : házi tyúkhúsleves (májgombóccal),
- PÖRKÖLT VÁLASZTÉK (1) : borjú pörkölt tésztával, marha lábszár pörkölt tésztával, birka pörkölt tésztával,
- KÖRET VÁLASZTÉK (2) : vajon párolt : petrezselymes burgonya, spenótos fokhagymás burgonya, párolt rizs.
- SÜLTEK (5 fajta húst választ) : 1. tavaszi tekercs (sertéskaraj filé, sonka, gomba, paprika, füstölt sajt tojásos bundában kirántva), 2. Grillezett csirkecomb filé, 3. párizsi sertés szelet, 4. szezámmagos rántott szelet, 5. natúrszelet gomba mártással, 6. Menyasszony álma (csirkemell filé brokkolival, 3 fajta sajttal töltve, tojásos bundában kirántva).
- KÖRET VÁLASZTÉK(2) : tepsibensült burgonya pékné módra, párolt zöldséges burgonya, gyuvecs, tejfeles burgonya, rizi-bizi, párolt káposzta,
- SALÁTA VÁLASZTÉK (1) : sopszka saláta, szerb saláta, uborka saláta, paradicsom saláta, vegyes saláta,
- HAJNALI TERÍTÉS VÁLASZTÉK (1) : faszenes rostélyos vagy hagyományos töltött káposzta – szárma Chaffing
2.sz DE LUXE ITALKÍNÁLATUNK : Vizek: szénsavas és mentes ásványvízek, Üdítők: Coca Cola, Fanta, Schweppes, limonádé, almalé, rostos üdítőitalok: őszibarack, orange, Sörök: jelen, lav, tuborg, csapolt Amstel, citromos lav , Borok: palackozott vörös száraz Cabernet és félédes Medvevér, száraz rosé Tikves és fehér Krstac és félédes fehér Moje vino borok, Házi pálinkák: vilmoskörte, birsalma, sárgabarack, Tömény italok: Gorki list, olasz vermouth, vodka, csokoládélikőr, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, Ballantines wisky,Yu Gin,  2 üveg pezsgő Gratis. Kávék: törökkávé, Nescaffe, esspresso, cappuccino,
3. sz EXTRA lakodalmas menü ajánlatunk __________ záróra : 03,30
- VENDÉGVÁRÓ FALATKÁK, : apró fasírtok, baconba csomagolt húsvariációk, kanapék, sajtgolyók,
- LEVES (1) : újházi tyúkleves, sertés raguleves, borjú raguleves, jércemell raguleves, tárkonyos raguleves tejszínnel, citromkarikával, savanyú leves, tyúkhúsleves májgombóccal, csiga tésztával.
- PÖRKÖLT VÁLASZTÉK (1) : borjú pörkölt, marha lábszár pörkölt, birka pörkölt, marha pörkölt, sertés pörkölt, párolt borjú, borsos tokány,
- KÖRET VÁLASZTÉK (2) : petrezselymes burgonya, spenótos fokhagymás burgonya, párolt rizs, zöldséges rizs, grillezett zöldség, vajas burgonya, hagymás burgonya,
- SÜLTEK (5 fajta húst választhat) : 1. sajtos rolád (Karagyorgyevói szelet), 2. Cordon Bleu, 3. Menyasszony álma (csirkemell filé brokkolival, 3 fajta sajttal töltve, tojásos bundában kirántva, 4. Paraszt szelet (jércemell kulennal, füstölt sajttal töltve, tojásos bundában, 5. Csirkemell filé paradicsommal, fetával töltve roston, 6. Tavaszi tekercs sertés karaj filé, gomba, sonka, paprika, sajjtal töltve, tojásos bundában sütve, 7. Rostonsült csirkemell filé, 8. csirkemell roston, sajttal töltve bacon szalonna köntösben, 9. cigány pecsenye 10. natúr sertés szelet gombamártással, 11. kajmakkal töltött pljeskavica – húslepény,
- SALÁTA VÁLASZTÉK (1) : sopszka saláta, szerb saláta, káposzta saláta, vegyes saláta,
- HAJNALI TERÍTÉS VÁLASZTÉK (1) : faszenes rostélyos vagy hagyományos töltött káposzta – szárma, Chaffing 3.sz EXTRA ITALKÍNÁLATUNK : Vizek: szénsavas és mentes ásványvíz, Üdítők: Coca Cola, Fanta, Schweppes, limonádé, almalé, rostos üdítőitalok: őszibarack, orange, Sörök: jelen, lav, tuborg, csapolt Amstel, citromos lav , Borok: palackozott vörös száraz Cabernet és félédes Medvevér, száraz rosé Tikves és fehér Krstac és félédes fehér Moje vino borok, Házi pálinkák: vilmoskörte, birsalma, sárgabarack, Tömény italok: Gorki list, olasz vermouth, vodka, csokoládélikőr, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, Johnnie Walker wisky,Yu Gin,  2 üveg pezsgő Gratis. Kávék: törökkávé, Nescaffe, esspresso, cappuccino,
4. sz EXCLUSIVE lakodalmas menü ajánlatunk ______ záróra : 03,30 - VENDÉGVÁRÓ FALATKÁK, : apró fasírtok, baconba csomagolt húsvariációk, kanapék, sajtgolyók,
- LEVES VÁLASZTÉK(1) : tyúkhúsleves májgombóccal, borjú ragu leves, tárkonyos ragu leves, gyöngytyúk leves
- PÖRKÖLT VÁLASZTÉK(1) : borjú pörkölt, marha lábszár pörkölt, birka pörkölt, marha pörkölt, sertés pörkölt, párolt borjú, borsos tokány, - KÖRET VÁLASZTÉK (1) : sima tészta, pirított tarhonya, túróstészta szalonnapörccel, nokedli, káposzta saláta,
- SÜLTEK VÁLASZTÉKA (5) : 1. velővel töltött rántott szelet, 2. rostonsült töltött csirkecomb, 3. sült oldalas, 4. gombával töltött rántott pulykamell, 5. grillezett csirkecomb, 6. Cordon Bleu, 7. kajmakkal töltött húslepény 8. sokmagos rántott csirkemell,
- KÖRET VÁLASZTÉK(2) : tepsibensült burgonya, párolt vegyes zöldség, tejfeles-kapros párolt burgonya, rizi-bizi, párolt káposzta, lesütött bab, gyuvecs,
- SALÁTA VÁLASZTÉK(1) : görög saláta, tejfölös uborka saláta, paradicsom saláta, sopszka saláta,
- HAJNALI TERÍTÉS VÁLASZTÉK (1): töltött káposzta-szárma, vegyes rostélyos választás szerint-körözött túró, hideg sültek – burgonyasaláta Chaffingben
4.sz EXCLUSIVE ITALKÍNÁLATUNK Vizek: szénsavas és mentes ásványvíz, Üdítők: Coca Cola, Fanta, Schweppes BL+TW, limonádé, almalé, rostos üdítőitalok: őszibarack, orange.Sörök: jelen, lav, tuborg, citromos sör, Amstel csapolt, alkoholmentes sör, Borok: palackozott vörös száraz Cabernet és félédes Medvevér, száraz rosé Tikves és fehér Krstac és félédes fehér Moje vino bor, Házi pálinkák: vilmoskörte, birsalma, sárgabarack, Tömény italok: JAGERMEISTER, APEROL UNICUM, wisky JOHNNIE WALKER, BALLANTINES, energia ital:ok : ULTRA, GUARANA, HELL, Gorki list, olasz vermouth, csokoládélikőr, vodka, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, Yu Gin, 2 üveg pezsgő Gratis Kávék: törökkávé, nescaffe, espresso, cappucino.
. . .
1. sz SZTANDARD LAKODALMAS EBÉD menü ajánlatunk …. 6,00 Eu/fő
- LEVES : sertés ragu leves házi tésztával,
- BORSOS TOKÁNY VAGY PÁROLT MARHASZELETEK (OVÁLON TÁLALVA),
- KÖRET : vajas tört burgonya, párolt rizs,
- SALÁTA : friss házi csalamádé,
2. sz DE LUXE LAKODALMAS EBÉD menü ajánlatunk …. 7,00 Eu/fő
- LEVES (1) : sertés raguleves, borjú raguleves, savanyú leves, tárkonyos raguleves, - PÁROLT BORJÚ CSÍKOK, DINSZTELT BURGONYÁVAL, PÁROLT RIZZSEL - SALÁTA (1) : káposzta saláta, vegyes saláta, friss házi csalamádé,
3. sz EXTRA LAKODALMAS EBÉD menü ajánlatunk …. 8,00 Eu/fő
- LEVES (1) : újházi tyúkleves, sertés raguleves, borjú raguleves, jércemell raguleves, tárkonyos raguleves tejszínnel, citromkarikával, savanyú leves, tyúkhúsleves májgombóccal, csiga tésztával. - VEGYES FASZENES ROSTÉLYOS (CSEVAPCSICSA, PLJESKAVICA, RABLÓHÚS, ROSTÉLY KOLBÁSZ, SERTÉS TARJA ROSTON) KÖRÖZÖTT TÚRÓ, - SALÁTA (1) : SZERB SALÁTA,SOPSZKA SALÁTA, FRISS VEGYES SALÁTA, ZÖLD HAGYMA, KÁPOSZTA SALÁTA
+ LAKODALMAS SZOLGÁLTATÁSOK (fakultatív) :
A lakodalmas alapcsomagok összetétele kérésre tetszés szerint tovább bővíthető - (+ hozzáfizetéssel) : - sós apró pogácsák (2.-Eu/fő), édes sütemény (2.-Eu/fő), házi rétes (2.-Eu/drb), felvágottak (2.-Eu/fő), - fagylalt (2.-Eu/fő), gyümölcs (2.-Eu/fő), Törley pezsgő (5.-Eu/üveg), Ballantines wisky 30.-Eu/lit,
+ EGYÉB (fakultatív) SZOLGÁLTATÁSOK :
- székszoknyák (1.-Eu/drb), kerek asztalok (20.-Eu/drb), zsúrgombák (15.-Eu/drb), füstgép (50.-Eu/óra),
- hosszabbított nyitvatartás : +150.-Eu/óra …. max. 2 óra, felár az üres székre 110 főig : 12,50 Eu/fő. - másnapi morzsaparty 12-17 között : min. 25 fő …... 250.-Eu, max. 50 fő …... 350.-Eu,
SZÁLLÁSHELY ÁRJEGYZÉK - SZOBÁK BEOSZTÁSA (szoba/fő) : 1-7, 2-4, 3-4,4-2,5-3 Gratis,6-3 össz: 20+2 ágy
Ha minden (5) szobát (22 ágyat) bérel …...... 7.000.- RSD/szoba (22 ágy) Reggeli ................................................... 500.- RSD/fő Ebéd, vacsora ............................................... 1.800.- RSD/fő Full Pansion - Teljes panzió ............................ 4.100.- RSD/fő Félpanzió (ebéd vagy vacsora)........... ............. 2.300.- RSD/fő
TAXI :
- LUXUS TAXI …........................ +38162454099 - BUCKO TAXI …....................... +381638812598 MINI BUS - DAVID TAXI ….......................... +38163591104 - TRAVELLER TAXI …............... +38163522584
- LAKODALMAS SZOLGÁLTATÓK :
DEKORATŐRÖK – SMINKESEK: Mimi decor +381645536619 Bata Szamantha +381658088458 Mimóza Jerne Balog +38163529737 Royal decor +381659222522 Party decor +381637044885 Virág décor Győri Gyöngyi +381637183531 Rita décor +381638512442 Tölgyesi Csilla +381646404165 Ballon factory +381617137933 SMINK BB Make up Studio +381690194266 SZELFI sarok +381631553409 EFFEKTUSOK +381640676604 száraz jég-köd Ferirental +381642539647 száraz jég tihomir lendvai +381637775254 TISZA TANGÓ SÉTAHAJÓKÁZÁS A TISZÁN +381628729758 ANIMÁTOROK pera kalupera +381633736165 haos animatori +381641433432 gyerek sarok Boribon Farkas Karina +381691997759
CUKRÁSZOK – MENYASSZONYI TORTA :
Danijela Conic +381652352003 Kriska torta +381658125025 Medve Andrea +381637875915
Csorba Karolina +381638506264 Atyimcsev Gizella +381638713030
VŐFÉLYEK :
Nyers Gogolák Timea +381640227950 Sós János +381638405609 Horváth Kátai Jácint +381638736740
Pap Szigeti Béla +36303404054 Cirok Norbert +381637248692 Berta Tibor +381643520101
Bende Viktor +381638903543 Szél Tibor +381638742645 Lehocki Vilmos
ZENEKAROK :
Homokóra +38169798079 Eridanus +381638554839 Szimpla Trió +381638117255 Yoker +381643146741
The End Temerin +38163524867 Tornyosi zsiványok +381638522262 Nefelejts +381637638917
Kikindai vidám fiúk +381642324218 Új fiúk Törökbecse +381629651889 Csaba duó +381628729758
Lőrinc Gábor +381642806553 Baraparty zenekar Ada +38163563128 Csókai Cimborák +381642430234
Meloditon +381643120048 Atlantic +381605213554 Csantavéri Ifik +381638190886 Azzurro +381638541516
Espresso +381693050859 Adai Bohém fiúk +381637246316 Torontál Express +381612019150
Aranykalász +381642942649 Tresnyeváci Ászok +381631718029 Lehocki Tibor +381638582607
Extra Band Kikinda +38163539093 Adai bohém fiúk +381641026860 Ex Yu Band
Martonos, 2023.október 23. Tandari Tünde ügyvezető
 

 2023-07-05 - vasárnapi ebéd

július 09-én vasárnapi menü ebéd 12-15 Tandari tanya 800.-dinár
- ragu leves, csirkecomb rántva, sertés szelet tejfölös mártással, vegyes köret, káposzta saláta. + kérésre desszert : gesztenye püré, gyümölcs saláta vagy 2 drb ízes palacsinta ... 200.-din
9.jula nedeljni porodični meni ručak 12-15 salaš Tandari 800.-din
- ragu čorba, pohovani pileći batak, šnicla u sosu od pavlake, mešani prilog, kupus salata. + po narudžbi desert : kesten pire, voćna salata, ili 2 kom palačinki ...... 200.-din

 2022-12-07 -

Bérmálkozások, elsőáldozások, keresztelők foglalása folyamatban! Lakodalmak, családi összejövetelek, szülinapok, évfordulók (zárt körű) rendezvények, teljes körű ellátása. Kötelező előzetes egyeztetés alapján, infó: Tünde Tandari +381642821495 e:palinkas1954@gmail.com id.Pálinkás József szervező +381637488149 www.salas-tandari.com2022-12-01 - weddings 2023 szabad szombat október 28, nov 04,11,18,25 dec 03,10,17

 

Tandari tanya lakodalmasterem Martonos Gps: 46*06*32.3**N20*01*03.6*E - 46.107792, 20.018311 INFO : ifj Tandari László és Tünde ügyvezetők +381642821495 +381659518927  id.Pálinkás József +38163/7488149 szervező e: palinkas1954@gmail.com     www.salas-tandari.com

Mottó: " Mindent a vendégért, jó helyen, mindenki jól érzi magát... " Lakodalmas termünkgazdag kínálattal, egyedi szervezéssel, előzékeny vendéglátással kíséri megálmodott eseményét. Éttermünk rutinos vendéglátó csapattal, 170 férőhelyes éttermi felszereléssel, bőséges és ízletes ételkínálattal, 6 szobában 23+2 ággyal áll rendelkezésre egész évben. Csapatunk szaktudása és jártassága összejövetelét körültekintően szervezi meg egyéni elképzeléseihez és igényeihez igazodva! A szabadidőközpont zöldövezete alkalmas a kikapcsolódásra és szabadtéri esküvőre is (akár anyakönyvvezetővel). Látogatóinkat 200 gépjárművet befogadó, kamerákkal és biztonsági őrrel védett parkoló, gyermekjátszótér, sportpálya, tavak, kilátó ,tanyacsárda, nagyterasz várja.

ÍZVARÁZS KÍNÁLATUNKBÓL ......

Általános tudnivalók : az érdekeltek ízlésük szerint 7 különböző lakodalmas menüből választhatnak.

Alapkínálatunk : vendégváró sós aprópogácsa, meleg előétel, leves, hagyományos paprikás körettel, salátával, 3 féle sülthús körettel és salátával, 5 fajta édes aprósütemény, hajnali terítés és korlátlan italfogyasztás. (MIN : 100 felnőtt fő - MAX : 170 fő) AJÁNDÉKUNK AZ IFJÚ PÁRNAK GRATIS MENYASSZONYI LAKOSZTÁLY !  KEDVEZMÉNYEK : 1. amennyiben hozzák a pálinkát, vagy sütit ... -0,50 Eu/fő kedvezmény, 2. 10%-kedvezmény  a tanya által megbízott Creative Wedding Foto & Video stúdió szolgáltatásaira (+381637746753) 3. korhatár : gyermekek 3-10 évig ... -50% kedv. 4. másnapi morzsaparti max 50 fő ..12-17 óra között .. 250.- Eu, azaz (max 25 fő 150.-Eu)      5. ha minden szobát (5) illetve (22 ágyat) bérel - kedvezményes árat élvez ….... 7.000.- RSD/szobánként, 6. székszoknyák, körasztalok, zsúrgombák (könyöklők) abrosszal bérelhetők nálunk kedv. 7. Gratis lakosztály + 2 üveg pezsgő Gratis.

Szerződési feltételek : szerződéskötéskor a foglaló 400.-Eu, előleg: az esemény előtt 6 nappal 60%(foglaló beszámítva), elszámolás az esemény végén haza induláskor. (lemondás esetén a foglalót nem adjuk vissza !)

1. sz SZTANDARD lakodalmas menü ajánlatunk __ záróra : 03,30

- VENDÉGVÁRÓ (3) : apró fasírt, baconba csomagolt rostonsült csirkemell, sós apró pogácsa,

- LEVES VÁLASZTÉK (1) : tyúkhúsleves, ragu leves, csirkeragu leves

- PAPRIKÁS VÁLASZTÉK (1) : bébi paprikás, birka paprikás,

- KÖRET VÁLASZTÉK (1) : sima tészta, pirított tarhonya, túróscsusza szalonnapörccel, káposzta saláta,

- SÜLTEK VÁLASZTÉKA (3): 1.rostonsült csirkecomb, 2.töltött pljeskavica-húslepény, 3. sajtos rolád (Karagyorgyevói szelet), 4. rántott szezámmagos csirkemell, 5. töltött sertéssült, 6.zöldségekkel töltött rántott szelet, 7. rántott csirkecomb, 8. gombás natúr szelet.

- KÖRET VÁLASZTÉK(2) : párolt zöldséges burgonya, párolt káposzta, tejfeles burgonya, rizi-bizi,

- SALÁTA VÁLASZTÉK(1) : káposzta, uborka, paradicsom, sopszka, vegyes saláta,

- VACSORA UTÁN ÉDES APRÓSÜTEMÉNY : (5 féle: zserbó, raffaelló,citromos pite, jaffa, figaró)

- HAJNALI TERÍTÉS VÁLASZTÉK (1) : hagyományos töltött káposzta (szárma), rostélyos : kolbász, csevapcsicsa, apróhús-körözött túró.

1.sz SZTANDARD ITALKÍNÁLATUNK : Vizek: szénsavas és mentes ásványvíz, Üdítők: Coca Cola, Fanta, Schweppes, limonádé, almalé, rostos üdítőitalok: őszibarack, orange, Sörök: jelen, lav, tuborg, citromos lav , Amstel csapolt sör Borok: palackozott vörös Cabernet és Medvevér, rosé Tikves és fehér Krstac és Moje vino borok, Házi pálinkák: vilmoskörte, birsalma, sárgabarack, Tömény italok : Gorki list, olasz vermouth, csokoládélikőr, vodka, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, Old Canadian Club wisky, 2 üveg pezsgő Gratis.

Kávék : törökkávé, Nescaffe, esspresso, cappuccino.

2. sz SZTANDARD lakodalmas menü ajánlatunk __________ záróra : 03,30

- VENDÉGVÁRÓ (3) hideg előétel : sültek, felvágottak, zöldségféle kocsonyázva, sós apró pogácsák, házi rétes,

- LEVES VÁLASZTÉK (1) : gyöngytyúk leves, tárkonyos pulykacomb ragu leves, csirkeragu leves, tyúkhúsleves,

- PAPRIKÁS VÁLASZTÉK (1) : bébi paprikás, birka paprikás,

- KÖRET VÁLASZTÉK (1) : sima tészta, pirított tarhonya, túróscsusza szalonna pörccel káposzta salátával,

- SÜLTEK VÁLASZTÉKA (3) : 1. pulykacomb sütve, 2. Cordon Bleu, 3. gyümölccsel töltött szelet, 4. sajtos rolád (Karagyorgyevói szelet), 5. rostonsült filézett csirkecomb, 6. Imperiál szelet, 7. töltött csirkecomb, 8. gombás töltött sertéskaraj.

- KÖRET VÁLASZTÉK(2) : tepsibensült burgonya pékné módra, párolt zöldséges burgonya, gyuvecs, tejfeles burgonya, rizi-bizi, párolt káposzta,

- SALÁTA VÁLASZTÉK (1) : görög saláta, tejfeles uborka saláta, paradicsom saláta, vegyes saláta,

- VACSORA UTÁN ÉDES APRÓSÜTEMÉNY : (5 féle: zserbó, raffaelló,citromos pite, jaffa, figaró)

- HAJNALI TERÍTÉS VÁLASZTÉK (1) : vegyes rostélyos : faszenes rostélyon elkészítve,töltött káposzta, hideg sültek burgonya saláta,

2.sz SZTANDARD ITALKÍNÁLATUNK: Vizek: szénsavas és szénsavmentes ásványvízek, Üdítők: Coca Cola, Fanta,Schweppes, limonádé, almalé, rostos üdítőitalok: őszibarack, orange, Sörök: jelen, lav, tuborg, csapolt Amstel, citromos lav , Borok: palackozott vörös Merlot és Medvevér, rosé Tikves és fehér Krstac és Moje vino borok, Házi pálinkák: körte, birsalma, barack, Tömény italok: Gorki list, olasz vermouth, vodka, csokoládélikőr, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, Old Canadian Club wisky, 2 üveg pezsgő Gratis. Kávék: törökkávé, Nescaffe, esspresso, cappuccino,

3. sz DE LUXE lakodalmas menü ajánlatunk ______ záróra : 03,30

- VENDÉGVÁRÓ előétel (3): sültek, felvágottak, apró fasírt, baconba csomagolt rostonsült csirkemell, sós apró pogácsa, házi rétes, gyümölcs sarok,

- LEVES VÁLASZTÉK(1) : tyúkhúsleves, borjú ragu leves, tárkonyos csirkeragu leves, húsleves májgombóccal, gyöngytyúk leves,

- PAPRIKÁS VÁLASZTÉK(1) : bébi paprikás, birka paprikás, erdélyi marhatokány, - KÖRET VÁLASZTÉK(1) : sima tészta, pirított tarhonya, túróscsusza szalonnapörccel, nokedli, káposzta saláta,

- SÜLTEK VÁLASZTÉKA (3) : 1. kacsasült, 2. velővel töltött rántott szelet, 3. rostonsült töltött csirkecomb, 4. sült oldalas, 5. csirkemell gyümölcsös mártásban, 6. kanizsai töltött szelet, 7. gombával töltött rántott pulykamell, 8. rántott karfiol, - KÖRET VÁLASZTÉK(2) : tepsibensült burgonya pékné módra, párolt vegyes zöldség, tejfeles-kapros párolt burgonya, rizi-bizi, párolt káposzta, lesütött bab, gyuvecs, lencsesaláta,

- SALÁTA VÁLASZTÉK(1) : görög saláta, tejfölös uborka saláta, paradicsom saláta, vegyes saláta, - VACSORA UTÁN (1) : MINI MIGNONOK (4 féle ízben), fagylalt,

- HAJNALI TERÍTÉS VÁLASZTÉK (1): töltött káposzta-szárma, vegyes rostélyos választás szerint-körözött túró, hideg sültek – burgonyasaláta,

3.sz DE LUXE ITALKÍNÁLATUNK Vizek: szénsavas és szénsavmentes ásványvíz, Üdítők: Coca Cola, Fanta, Schweppes, limonádé, almalé, rostos üdítőitalok: őszibarack, orange. Sörök: jelen, lav, tuborg, citromos lav , Amstel csapolt, Borok: palackozott vörös Merlot és Medvevér, rosé Tikves és fehér Krstac és Moje vino bor, Házi pálinkák: körte, birsalma, barack, Tömény italok: Gorki list, olasz vermouth, vodka, csokoládélikőr, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, Unicum, Campari, wiski Canadian Club, 2 üveg pezsgő Gratis Kávék: törökkávé, Nescaffe, espresso, cappuccino,

4. sz DE LUXE lakodalmas menü ajánlatunk _____ záróra : 03,30

- VENDÉGVÁRÓ (3): sültek, felvágottak, görhe, édes aprósütemény,

- LEVES VÁLASZTÉK (1) : tárkonyos pulykaragu leves, húsleves májgombóccal, gyöngytyúk leves,

- PAPRIKÁS VÁLASZTÉK (1) : marha pörkölt, vad pörkölt, káposzta saláta, töltött káposzta,

- KÖRET VÁLASZTÉK(1) : túróscsusza szalonnapörccel, nokedli,

- SÜLTEK VÁLASZTÉKA (3) : 1. grillezett csirkecomb, 2. Cordon Bleu, 3. Imperiál szelet, 4. töltött húslepény (pljeskavica), 5. velővel töltött rántott szelet, 6. sokmagos rántott csirkemell,

- KÖRET VÁLASZTÉK(2) : tepsibensült burgonya pékné módra, párolt káposzta, lesütött bab,

- SALÁTA VÁLASZTÉK(1) : sopszka saláta, paradicsom saláta, friss vegyes saláta,

- VACSORA UTÁNI ÉDES SÜTEMÉNY : házi rétes,

- HAJNALI TERÍTÉK (1): báránysült, malac rolád, sült csirkecomb – burgonya saláta,

- 4.sz DE LUXE ITALKÍNÁLATUNK Vizek: szénsavas és szénsavmentes ásványvíz, Üdítők: Coca Cola, Fanta, Schweppes, limonádé, almalé, rostos üdítőitalok: őszibarack, orange. Sörök: jelen, lav, tuborg, citromos lav, Amstel csapolt, Borok: palackozott vörös Merlot és Medvevér, rosé Tikves és fehér Krstac és Moje vino bor, Házi pálinkák : körte, birsalma, barack, Tömény italok: Gorki list, olasz vermouth, csokoládélikőr, vodka, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, Unicum, Campari, wisky Canadian Club. 2 üveg pezsgő Gratis Kávék: törökkávé, Nescaffe, espresso, cappuccino.5. sz EXTRA lakodalmas menü ajánlatunk ____________ záróra : 03,30

- VENDÉGVÁRÓ (3) : Felvágottak, töltött tojás, kis fasirtok, sós pogácsa, rétesek.

- LEVES : Gyöngytyúk húsleves

- PAPRIKÁS : Marhapörkölt túrós csusza szalonnapörccel, friss vegyes saláta,

 

- SÜLTEK (3): Töltött pikáns húsgombóc baconbe tekerve, Kacsacomb mézes mustáros pácban, Velővel töltött rántott szelet,

- SALÁTA : Almás, zelleres répa saláta 

- KÖRET : Lesütött bab, rakott burgonya

 

- VACSORA UTÁNI ÉDES SÜTEMÉNY : házi rétes,

- HAJNALI TERÍTÉK : Malac rolád,  francia saláta

 - 5.sz EXTRA ITALKÍNÁLATUNK Vizek: szénsavas és szénsavmentes ásványvíz, Üdítők: Coca Cola, Fanta, Schweppes, limonádé, almalé, ROSTOS ÜDÍTŐITALOK : őszibarack, orange. ENERGIAITALOK : GUARANA,HELL, SÖRÖK : jelen, lav, tuborg, citromos lav, Amstel csapolt, alkoholmentes sör BOROK: palackozott vörös Merlot és Medvevér, rosé Tikves és fehér Krstac és Moje vino bor, Házi pálinkák: körte, birsalma, barack, Tömény italok: JAGERMEISTER, CAMPARI, wisky JOHNNIE WALKER, BALLANTINES, GUARANA, HELL, Gorki list, vermouth, csokoládélikőr, vodka, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, 2 üveg pezsgő Gratis Kávék: törökkávé, Nescaffe, espresso, cappuccino.

6. sz EXTRA lakodalmas menü ajánlatunk _____ záróra : 03,30

- VENDÉGVÁRÓ (3) : Töltött sonka szeletek, húsos kocka, Gyümölcs, sós pogácsa,  édes apró sütemény,

- LEVES : Tejszínes sertés ragu leves

- PAPRIKÁS : Vad pörkölt galuskával, Káposzta saláta

 

- SÜLTEK (3) : Pulyka comb sülve, Csongrádi szelet( gomba,hagyma, zöldség féle, csípősen), Csirkemell rántva, magvakkal, Fokhagymás sertés tarja

- SALÁTA : Francia saláta, rántott cukkini

- VACSORA UTÁNI ÉDES SÜTEMÉNY : házi rétes,

- HAJNALI TERÍTÉK (1) : Töltött káposzta tejfölösen, Vegyes rostélyos, körözött túró, Retek saláta.

 

- 6.sz EXTRA ITALKÍNÁLATUNK Vizek: szénsavas és szénsavmentes ásványvíz, Üdítők: Coca Cola, Fanta, Schweppes, limonádé, almalé, rostos üdítőitalok: őszibarack, orange. ENERGIAITALOK : HELL, GUARANA, Sörök: jelen, lav, tuborg, citromos lav , Amstel csapolt, alkoholmentes sör Borok: palackozott vörös Merlot és Medvevér, rosé Tikves és fehér Krstac és Moje vino bor, Házi pálinkák: körte, birsalma, barack, Tömény italok: Tömény italok: JAGERMEISTER, CAMPARI, wisky JOHNNIE WALKER, BALLANTINES, GUARANA, HELL, Gorki list, olasz vermouth, csokoládélikőr, vodka, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, 2 üveg pezsgő Gratis Kávék: törökkávé, nescaffe, espresso, cappuccino, tea.

7. sz EXTRA lakodalmas menü ajánlatunk ______ záróra : 05,30

- VENDÉGVÁRÓ (3) : Baconba tekert csirkemell, hideg sertés sült, gyümölcs tál, sós pogácsák, rétes,

 

- LEVES : Lakodalmas húsleves gazdagon májgombóccal,

 

- PAPRIKÁS : Bakonyi sertés tokány, burgonya püré, tejfölös uborka saláta,

 

- SÜLTEK (4) : Olaszos csirkecombok, sertés szűzérme tésztában sütve, sertés oldalas füstön készítve,

sokmagos pulykamell rántva, rakott zöldségek, rántott sajt,

- SALÁTA : görög saláta

- VACSORA UTÁNI ÉDES SÜTEMÉNY : pohár desszert mandula reszelékkel,

 

- HAJNALI TERÍTÉK : Vegyes rostélyos, körözött túró, retek saláta.

 

- 7.sz EXTRA ITALKÍNÁLATUNK :

Vizek: szénsavas és szénsavmentes ásványvíz, Üdítők: Coca Cola, Fanta, Schweppes, limonádé, almalé, rostos üdítőitalok: őszibarack, orange. ENERGIITALOK : GUARANA, HELL, ULTRA, Sörök: jelen, lav, tuborg, citromos lav , Amstel csapolt, alkoholmentes sör, Borok: palackozott vörös Merlot és Medvevér, rosé Tikves és fehér Krstac és Moje vino bor, Házi pálinkák: körte, birsalma, barack, Tömény italok: JAGERMEISTER, CAMPARI, UNICUM, wisky JOHNNIE WALKER, JACK DANIELS, RED BULL, Gorki list, olasz vermouth, csokoládélikőr, vodka, rubin vinjak, Stock 84, Badel brendi, 2 üveg pezsgő Gratis Kávék: törökkávé, nescaffe, espresso, cappucino.

SZÁLLÁSHELY ÁRJEGYZÉK - SZOBÁK BEOSZTÁSA(szoba/fő) : 1-7, 2-4, 3-4, 4-2, 5-3 Gratis, 6-3 össz: 20+2 ágy

amennyiben minden (5) szobát fizet ….......... 7.000.- RSD/szoba (22 ágy) Reggeli ................................................... 500.- RSD/főEbéd, vacsora ...............................................1.800.- RSD/fő Full Pansion ........................................ 4.100.- RSD/fő Félpanzió (ebéd vagy vacsora)........................ 2.300.- RSD/fő

T A X ITAXI DAVID - +38163591104 ORAO TAXI - +381611355555

NON STOP TAXI - +381640109109 LUXUS TAXI - +38162454099

TRAVELLER TAXI - +38163522584 DZSINGI TAXI - +381638421365 BUCKO TAXI - +3816388125982021-01-18 - wedding

Jövőre mondod ki a boldogító igent, de a listádon a helyszín még nincs kipipálva?
Válaszd a tökéletes martonosi Tandari tanyát Szerbia északi kapujában Röszkétől 10 km-re!
...és ne aggódj!
Mi az időjárás viszontagságaira is gondoltunk, rendelkezünk beltéri és kültéri helyszínnel is, így a nagy napodat még az eső sem teheti tönkre.
A gasztronómiánk választékos és mennyei, így a násznép is garantáltan boldog lesz!
A mi rugalmasságunkkal felejthetetlenné varázsoljuk ezt a napot!
" Ahol egymásra talál hagyomány és minőség."
Hamarosan elérkezik a nagy nap?
Szeretnénk ha a mi segítségünkkel válna felejthetetlenné ez az esemény és mindenki számára csodálatos élményekkel zárulna.
Töltsd életed legszebb napját hagyományos falusi hangulatban a martonosi Tandari tanyán.
2022-ben is a mi ajándékunk az esküvői ceremónia helyszíne (időjárás függvényében kül- vagy beltéri) és a menyasszonyi lakosztály.
A hagyományos tanyacsárda mellett választhatja rusztikus rendezvénytermünket is.
A Tandari tanya csapata mindenben rugalmasan áll rendelkezésükre!
Mottónk:
" Mindent a vendégért, jó helyen, jó emberek között, mindenki jól érzi magát... "
Lakodalmas termünkben gazdag kínálattal, egyedi szervezéssel, előzékeny vendéglátással kísérjük megálmodott eseményét. Klimatizált, padlófűtéses éttermünk rutinos vendéglátó csapattal, 170 férőhelyes éttermi felszereléssel, bőséges és ízletes ételkínálattal, 6 szobában 25+2 ággyal áll egész éven át a látogatók rendelkezésére.
Csapatunk szaktudása, tapasztalata és jártassága alapján összejövetelét körültekintően szervezzük meg - egyéni elképzeléseihez és igényeihez mindenben igazodva!
A szabadidő központ zöldövezetében alkalom van aktív kikapcsolódásra és szabadtéri - wintage esküvőre is. Látogatóinkat 200 gépjárművet befogadó, kamerákkal és biztonsági őrrel védett parkoló, gyermekjátszótér, sportpálya, horgásztavak, kilátó, tanyacsárda és gyümölcsös várja.
Kérjen részletes ajánlatot:
- Mobil: +381 659518927
- E-mail: laszlo.tandari98@gmail.com www.salas-tandari.com
A Nagy Napnak tökéletesnek kell lennie! Egy esküvő megszervezése azonban még egy gyakorlott esküvőszervező számára is hatalmas feladat. Mi segítünk Nektek abban, hogy számtalan esküvői szolgáltató között megtaláljátok a legmegfelelőbbeket és könnyedén összehangoljátok a teljes szervezési folyamatot. Legyen szó a ruhák vagy a gyűrűk kiválasztásáról, a vendégek elszállásolásáról, a fotós személyéről, vőfély – ceremóniamester, zenekar vagy a költségeid tervezéséről, velünk mindent egy helyről intézhettek, gyorsan és áttekinthetően.
Az esküvő a Ti napotok, legyen hát minden úgy, ahogy megálmodtátok!
Az esküvő színhelye sokféle lehet, de mindig alapjaiban határozza meg esküvőtök hangulatát. Lakóhelyetek közelében vagy romantikus Délvidéki kültéri helyszínen vagy jól felszerelt békés, elvarázsolt tanya zöldövezetében is egyaránt egybe kelhettek.
Ugyanakkor gondolnotok kell vendégeitek elszállásolására és az esküvői menüre is.
Lakodalmas ajánlatunk számos lehetőséget tár elétek így életetek Nagy Napja valóban elvárásaitoknak megfelelően alakulhat. Válogathattok szabadtéri esküvői helyszín vagy rendezvényterem közül (vagy mindkettő). Ha falusi fogadót vagy egy tanyacsárdát álmodtál meg a tökéletes helynek, ha szeretnél a szabadban és bálteremben egyaránt ünnepelni, nézd végig ajánlatunkat és honlapunkat, mindenből több alternatívát találsz.
Ha a messziről érkező vendégeket szeretnéd kényelmesen elszállásolni, ajánlatunkban többféle szállás lehetőség vár, hogy az esküvő minden részletében tökéletes legyen.
Hogyan is működik az esküvőszervezés nálunk ?
Használd emlékeztetőnket, menedzseld a szolgáltatókat, rendezd el az asztalokat, készíts ülésrendet, válassz vagy alakíts ki esküvői menüt, foglalj szálláshelyeket !
A dátum, a helyszín, a ruhák, a gyűrűk, a meghívók, a menü, a zenekar, a fotós, a díszlet, vőfély, eskető, ceremóniamester minden a Te elképzelésed szerint alakítható.
Tervezz és szervezz segítségünkkel és az esküvőd valóban feledhetetlen élmény lesz !
Az esküvői feladatok listája segít, hogy semmiről ne feledkezz meg a szervezés során és minden teendőt vezetni tudj. Kezdésként egy alap feladatlistát kapsz majd, melyet közel 300 megtartott sikeres esküvő tapasztalatai alapján írtunk össze.
Ez tartalmaz minden olyan dolgot, amit a szervezés során érdemes figyelembe venned.
A feladatokat elosztottuk az esküvőt megelőző egy évre, hogy mindenre legyen időtök.
A feladat lista sok apró részletet - emlékeztetőt tartalmaz, amelyek aktualitásuk ideje szerint kerülnek sorba rendezésre. Az esküvőtök előtt 12-15 hónappal érdemes már elgondolkozni a nagy nap leendő időpontján, esetleg konkrétan időpontot egyeztetni az anyakönyvvezetővel vagy a templommal, étteremmel. Később jön az esküvői tanúk felkérése, az esküvői helyszín és a zenekar lefoglalózása, a jegyes fotók elkészítése.
Az esküvői feladatok listája a nagyobb feladatoktól halad egészen az apróságokig, mindent pontosan beidőzítve, hogy semmiről se feledkezzetek el.
Az egyes esküvői feladatokkal kapcsolatban megjegyzést tudsz fűzni hozzájuk, így minden fontos információ egy helyen lesz elérhető számodra.
Az esküvői szolgáltatókkal kapcsolatos teendőknél felhívjuk a figyelmet ajánlatunkra, amelyben elérhetőségek is vannak, így mindegyik referenciáját meg tudod nézni, illetve hozzájuk hasonlót önállóan is kereshetsz és árajánlatot kérhetsz rá.
Ajánlatunkban zenekarok, dekoratőrök, vőfélyek, cukrászok, taxisok, fotósok, kertészek, fodrászok, sminkesek, effektusok elérhetőségeit találhatod meg.
Az esküvői feladatok listája szabadon módosítható, de akár teljes mértékben személyre is szabható azáltal, hogy saját feladatokat viszel fel és időzítessz be.
Ha egyes teendőket nem az általunk megadott emlékeztető alapján intéznél el, még időben át tudod állítani az ütemezést is, így dinamikusan tudod változtatni az álmodott forgatókönyvet , ha esetleg valami komolyabb átszervezésre lenne szükség.
A feladatokat az esedékesség dátuma, valamint státuszuk szerint rendszerezheted. A feladatokat megkülönböztetjük aszerint, hogy folyamatban lévők-e, készre jelölted-e őket, törölted-e őket korábban. Így könnyebben átláthatod melyikkel van még teendőd.
Ha egy feladattal végeztél, a listában legjobb kipipálni. Ne aggódj, ha nagy csúszásban lennél, akkor is segítünk, hogy mit lenne érdemes tenned, azonban mindig láthatod a soron következő teendőt az esküvői feladatok listájából.
Hogyan válik kényelmesen kezelhetővé az esküvői feladatok listája?
Az előre megírt teendők segítenek összeszedni, hogy mire kell figyelned az esküvő szervezése során.
A teendők módosításával és további feladatok hozzáadásával teljes mértékben igényeitekre szabhatod a listát.
Az egyes teendőkhöz írt megjegyzésekkel minden fontos információt fel tudsz tüntetni egy helyen.
Az elkészült feladatokat ki tudod pipálni, menet közben pedig egyszerűen követheted státuszukat.
A teljes listát szűrheted dátumok szerint így könnyen átlátható,hogy hol tartasz.
A lista minden pontjában segítségedre leszünk.
Sokan választják a szabadtéri esküvői helyszínek természetközeliségét !
Az esküvő helyszíne alapvetően befolyásolja a Nagy Nap hangulatát.
A szabadtéri esküvői helyszínek jelentős befogadóképességgel bírnak és a díszletnek csupán fantáziátok szabhat határt. A kültéri esküvői helyszínek kiválóan alakíthatóak, a nagy alapterületen szabadabban rendezhető el az esküvői pagoda is, illetve az asztalok, a székek, a kiegészítők vagy egy színpad, esetleg fotósarok, limonádé sarok.
Emellett a szabadtéri esküvői helyszínek jó lehetőséget biztosítanak a többféle szociális igény megvalósítására.
Valószínűleg megálmodtad már a tökéletes esküvői helyszínt ?
Rengeteg idődet venne el azonban, ha ezeket egyesével kellene felkutatnod. A szabadtéri esküvői helyszínt nálunk megtalálhatod - a leginkább megfelelőt. Ősfás park, fűzektől szegélyezett tópart, virágos rét vagy varázslatos ligeterdő, a szabadtéri esküvői helyszínek terén is széles a választék. Tópart vagy dombtető? Válogathatsz és kérhetsz ajánlatot vagy időpontot a személyes megtekintésre. Nézd meg kínálatunkat és válaszd, ami legjobban rímel mindkettőtök elképzeléseihez! Csapj le ránk - a kedvencetekre, mert a dátumok sokszor már egy évvel előre betelnek!
Mi alapján kerülnek az esküvői feladatlistába a teendők?
Amikor jelentkezel nálunk, mi eljuttatunk neked egy feladatokból és átgondolni valóból álló listát. Ezt menyasszonyok és esküvőszervezők segítségével állítottuk össze, több száz sikeres esküvő tapasztalataiból. Persze ez csak egy gondolatindító, saját magad is bármikor hozzá adhatsz majd feladatokat a listához, és a mi általunk rögzítetteket is szabadon szerkesztheted, átütemezheted.
Tartsd kézben a nagy Nap minden mozzanatát a részletes esküvői feladatlistával! Kövesd nyomon könnyedén a vendéglistád alakulását és esküvői költségeidet! Keresd meg a legjobb szolgáltatókat és szervezd meg álomesküvődet ajánlásaink segítségével! Minden, ami esküvő, nálunk egy helyen elérhető.
ESKÜVŐI FELADATOK LISTÁJA
Az esküvői feladatok listája végeláthatatlannak és kaotikusnak tűnik, pedig egy kis szervezéssel könnyedén átlátható rendszert alakíthatsz ki magadnak.
Vezesd a tennivalóidat és könnyítsd meg a szervezést!
Az esküvői feladatok listája segít, hogy semmiről ne feledkezz meg a szervezés során és minden teendőt vezetni tudj. Ez a feladatlista tartalmaz minden olyan dolgot, amit a szervezés során érdemes figyelembe venned. A feladatokat felosztottuk az esküvőt megelőző egy – másfél évre, hogy mindenre bőven legyen időtök. A feladatlista több emlékeztetőt tartalmaz, amelyek az aktualitás ideje szerint kerülnek sorba rendezésre.
Az esküvő előtt 12-15 hónappal érdemes már elgondolkodni a nagy nap leendő időpontján, esetleg konkrét időpontot egyeztetni az anyakönyvvezetővel vagy templommal, étteremmel. Ez a lista a nagyobb feladatoktól halad egészen az apróságokig, mindent pontosan beidőzítve, hogy semmiről se feledkezzetek el.
10-12 hónappal előtte:
- Az esküvő pontos dátumának kitűzése.
- Kezdjétek el a vendéglista összeállítását.
- Kapcsolatfelvétel a helyszín képviselőjével.
- Legyen-e templomi esküvő ?
- Helyszín rögzítése, ajánlatkérés, szerződéskötés, foglaló
A zenekar, vőfély – ceremóniamester kiválasztása és lefoglalása.
Elsődleges költségvetés, a nagyságrend megtervezése, keretösszeg meghatározása,
Időpont egyeztetése az anyakönyvvezetővel (folyó év január 1. után lehetséges)
2-3 hónappal előtte.
Személyt felkérni az esküvői bevonuláshoz,
Odaadni a helyszíntérképet a dekoratőrnek, dekoratőr lefoglalása.
1 hónappal előtte.
Meghívók nyomtatása és kézbesítése.
Pontos vendéglista készítése a visszajelzések alapján.
A menyasszonyi-menyecske ruha utolsó próbája és alakra igazítása.
Ültetési rend készítése.
Koszorúslányokkal való egyeztetés és feladatok kiosztása.
Egyeztetés a dekoratőrrel és a vőféllyel.
Menü és ültető kártyák rendelése.
Gyermekfelügyelet, gyermeksarok megszervezése az esküvő idejére.
Az utolsó 2 hétben.
A vőlegény öltönyének utolsó igazítása.
Forgatókönyv, feladatlista írása.
Feladatlista kiküldése a szolgáltatóknak.
Szobabeosztás leadása a szolgáltatónak (névreszóló).
Elsődleges elszámolás készítése az esküvő költségeiről a szolgáltatóval
Az utolsó 1 hétben.
A leszerződött előleg befizetése a szolgáltatónak.
A végleges vendéglétszám leadása a szolgáltatónak.
Az ülésrend leadása a szolgáltatónak és a dekoratőrnek.
Az esküvő forgatókönyvének leadása a szolgáltatónak.
ESKÜVŐ ELŐTTI IDŐBEOSZTÁS (időpont bejelöléssel)
Torta, italok érkezése.
Dekoratőrök munkájának időzítése.
Fotós kimegy dekort fotózni.
Friss nyersanyagok, italok megrendelése és beszerzése.
délelőtt az ESKÜVŐ NAPJÁN
Menyasszonyi frizura készítése,
Menyasszonyi smink kezdete,
Smink befejezése, öltözködés,
Foto video érkezik a menyasszonyhoz-vőlegényhez,
Vőlegény érkezése a menyasszonyhoz,
A menyasszony kikérése,
Indulás az esküvő helyszínére.
ESKÜVŐ
Érkezés az esküvő színhelyére,
Bevonulás a rendezvényterembe,
Helyfoglalás a főasztalnál,
Vendégek fogadása,
Vendégváró fogadás – ajándékok átadása.
Az ifjú pár búcsúztatása a szülőktől,
kocsisoros vonulás felállítása,
indulás a templomi esküvőre,
parkolás helyének biztosítása, parkolás,
bevonulás a templomba.
TEMPLOMI SZERTARTÁS
Templomi szertartás,
Kivonulás a templomból, szülők előre mennek a rendezvényterembe,
Kocsisoros vonulás,
Érkezés a rendezvényhelyszínre.
VENDÉGFOGADÁS A HELYSZÍNEN - KÜLTÉRI POLGÁRI ESKÜVŐ
SZÜLŐKÖSZÖNTŐ
PEZSGŐS KOCCINTÁS
CSOKORDOBÁS
FÉNYKÉPEZKEDÉS
BEVONULÁS A BÁLTEREMBE :
SZÜLŐK FOGADJÁK AZ ÚJ PÁRT A BEJÁRATNÁL,
NYITÓTÁNC
POHÁRKÖSZÖNTŐK
VACSORA
MENYECSKETÁNC
KÍNÁLGATÁS
A VACSORA időrendi beosztása :
LEVES
PAPRIKÁS
SÜLTEK
APRÓ ÉDES SÜTEMÉNY
MENYASSZONYI TORTA
HAJNALI TERÍTÉS
DEKORBONTÁS MÁSNAP REGGEL 05,30 – tól
MORZSAPARTI MÁSNAP 12,00 ÓRÁTÓL
VENDÉGSEREG TÁVOZÁSA 18,00 ÓRÁTÓL
SZOBÁK ELFOGLALÁSA :
SZOBÁK ELHAGYÁSA :
MARADÉK ÉTEL-ITAL, AJÁNDÉKOK, VIRÁGOK ELSZÁLLÍTÁSA :
SZÁLLÁS ÉS SZOLGÁTATÁS KÖLTSÉGEK VÉGELSZÁMOLÁSA, KIFIZETÉSE.
HASZNOS TUDNIVALÓK JEGYESPÁROKNAK
Miért egyszerűbb, ha velünk szervezed az esküvődet?
Komoly és részletes esküvői adatbázissal rendelkezünk, így a szolgáltatók keresése egyszerű és gyors.
Ajánlatunkban mindig aktuális és ellenőrzött információkat találsz a szolgáltatókról, illetve elolvashatod mások véleményét is róluk profiljukon.
Kérhetsz ajánlatot akár több szolgáltatótól is egyszerre, így rengeteg időt spórolsz meg.
A költségtervezőben rögzíteni tudod a tervezett költségvetést, az egyes szolgáltatókhoz kötődő kiadásokat és egyéb költségeket is.
Ezeket bármikor szerkesztheted vagy törölheted is, így mindig nyomon követheted az esküvői pénzügyeket.
Miben tudunk mi Neked önzetlenül segíteni a szervezésben ?
Esküvői ruha
Esküvői szolgáltatók
Esküvői frizura
Esküvői program
Esküvői szolgáltatók keresése
Esküvői költségek kalkulációja
Ültetési rend tervező
Szállás szervezés
ESKÜVŐI RUHA
A menyasszonyi ruha kölcsönzés legtöbb esetben kézenfekvő választás. Nem mindenki szeretne egyetlen alkalomra megvenni egy drága és minőségi ruhát, még akkor sem, ha ez az alkalom az esküvője. Nem is mindenki engedheti meg magának, hogy egyedi ruhát terveztessen. A menyasszonyi ruha kölcsönzés azonban nem csak anyagi szempontból lehet előnyös. Hatalmas a menyasszonyi ruha kölcsönzők választéka, ahogy a kölcsönzőkből is terjedelmes listát talál nálunk. A Nagy Napra kölcsönzött ruha igazán különleges és igazán értékes darab, valódi kuriózum is lehet.
Még az is elképzelhető, hogy álmaid ruhájánál szebbet találsz a kész darabok között.
Az esküvői ruha bérlésnek további előnye, hogy rengeteg tennivalótól szabadulsz meg. A menyasszonyi ruha varrás időigényes és aprólékos feladat, sokkal több személyes konzultációt igényel. Vannak, akik számára az így felszabadult idő és energia felbecsülhetetlen az esküvői rohanásban.
A menyasszonyi ruha kölcsönzés környezetbarát, mondhatjuk úgy, zöld megoldás. Egyre többen választják a zöld esküvőt, melynek egyik fontos alapelve, hogy a teljes szervezés során minimalizálja a környezetre rótt terhelést. Ha te is azok közé tartozol, akiknek vannak ilyen irányú törekvései, mégis igazi, csodaszép, hagyományos vagy ép különleges esküvői ruhát viselnél a Nagy Napon, az esküvői ruha kölcsönzés pont neked való lehetőség.
ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓK KERESÉSE
Segítünk, hogy az esküvői szolgáltatók keresése egyszerű és kényelmes legyen, így az esküvőszervezés nem a stresszről fog szólni hanem Rólatok.
Megkönnyítjük a dolgod az esküvői szolgáltatók keresése terén!
Jelentkezéskor vagy a keresés előtt közvetlenül megadhatod, hogy mikor tervezed tartani az esküvődet és hogy attól milyen távolságon belül szeretnél még esküvői szolgáltatókat keresni. Emlékeztetőnkben azon esküvői szolgáltatók felsorolása szerepel akikkel a múltban több száz alkalommal már sikeresen együttműködtünk. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy friss adatbázis álljon a rendelkezésedre.
Ajánlatunkban elsőként a legközelebbi szolgáltatókat fogjuk mutatni neked.
Ez azért is fontos, mert így elkerülhető, hogy esetleg olyan szolgáltatót válassz, aki az adott helyen nem elérhető. Elérhetőségeiken és profiljukon minden információt megtalálsz a szolgáltatókról. Ajánlatunkkal szeretnénk az esküvői szolgáltatók keresését minél egyszerűbbé és információ gazdagabbá tenni, ezért arra ösztönözzük az esküvői szolgáltatókat, hogy minél több információt osszanak meg magukról. Szeretnénk, hogy minden szükséges információ rendelkezésedre álljon a megfelelő szolgáltató kiválasztásához, így profiljukon megtalálod bemutatkozásukat, képgalériájukat, referencia munkáikat és azonnali árajánlatkérési lehetőséget is, melyen könnyen és gyorsan léphetsz kapcsolatba velük.
Az ismerősök és rokonok esküvőjén már valószínűleg szereztél tapasztalatokat, ismersz jó esküvői helyszínt vagy rátermett ceremóniamestert, és minden bizonnyal már a barátnőidtől is kértél ajánlást, mégis azt javasoljuk, hogy több forrásból is tájékozódj a kiválasztott esküvői szolgáltatókkal kapcsolatban. Több szem többet lát.
Kedvenc szolgáltatóidat külön el is mentheted
Biztosan lesz az esküvői szolgáltatók keresése során olyan helyzet, hogy azonnal szeretnél valakitől ajánlatot kérni, de az is előfordul majd, hogy csak nézelődsz. Ahhoz, hogy az egyszer már megtalált, és szimpatikus szolgáltatókat ne veszítsd el, bármikor elmentheted a keresés során talált szimpatikus helyeket és embereket.
Az árajánlatok bekérése és összehasonlítása időigényes és macerás feladat.
Ajánljuk hogy az általad kedvencnek tűnő esküvői szolgáltatóktól egyszerre kérj árajánlatot. A kapott ajánlatokat aztán könnyedén összehasonlíthatod.
Aki minden szempontból megfelel az igényeidnek, azt rögzítheted és a szolgáltatás költségeit automatikusan hozzá adhatod az esküvői költségek listához is.
ESKÜVŐI FRIZURA
Az esküvői frizura mindig stresszforrás addig, ameddig meg nem találod a tökéletes fodrászt. Legtöbben a konty mellett döntenek, azonban a fonatok és az aktuális hajtrendek is szerepelnek az esküvői frizurák listáján. Biztosan a legjobbat szeretnéd e téren is, akár rólad van szó, akár vőlegényedről. De még az is lehet, hogy a koszorúslányoknak megálmodott frizuráról is gondolkodnál.
Nálunk egy helyen emlékeztetőnkben találod meg az esküvői frizura elkészítésére szakosodott egyszemélyes fodrászokat és fodrász szalonok listáját.
Az esküvői frizura sokban különbözik az egyéb alkalmakra készült hajkölteményektől. A Nagy Napon rajtad, rajtatok a fókusz, minden szem rátok szegeződik, kattognak a fényképezők, forog a felvétel és nektek a legjobb formátokat kell hoznotok.
Az esküvői frizura éppen ezért nagyon személyre szabott. Illik az arcformádhoz, az esküvői sminkedhez, az esküvő témájához, a helyszínéhez, ruhád hangulatához. Mindemellett fontos, hogy rendkívül tartós és kényelmesen viselhető legyen.
Ki szeretné a kibomlott konty okozta fennakadást, főleg, ha még a menyasszonyi fátyol megtartását is ki kell bírnia?
Menj biztosra, nézz meg több fodrászt, ismerj meg könnyen, gyorsan egy helyen!
Ha úgy érzed, a frizura kiválasztásához kikérheted egy esküvői stylist véleményét is.
ESKÜVŐI PROGRAM
A Nagy Napot esküvői programok sokaságával is kiegészítheted.
A galamb- vagyléggömb- lampion eregetés, a fiákeres hintózás, limuzin vagy épp a tűzijáték nem feltétlenül alapkellék. Viszont, ha szeretnél ilyen extrákkal ünnepelni, megvan rá a lehetőséged. Nálunk többféle programtípusban találsz számtalan szolgáltatót, így egy helyen, könnyen és gyorsan utánanézhetsz lehetőségeidnek, kérhetsz ajánlatot és kiválaszthatod a leginkább megfelelőket.
A gyerekek kevésbé élvezik a felnőtt programokat, inkább szaladgálnak, játszanak, az asztal alatt bujkálnak. Ha szeretnél nekik kedveskedni és számukra is maximálisan pozitív élménnyé varázsolni esküvődet, a gyermekprogramok ajánlatunkban több, izgalmas megoldást találsz megfelelő animátorokkal.
A lovas hintó mesébe illően romantikus eszköz, mely az esküvő helyszínei közti utazásnak is ünnepélyességet kölcsönöz. Az esküvői hintó elvihet a templomba, vagy a templomból a lakodalom helyszínére, de az esküvő végén látványos búcsút inthettek belőle az titeket ünneplő vendégseregnek is. Az esküvői fellépők szintén hozzá járulhatnak a Nagy Nap emlékezetessé tételéhez. Ajánlatunkban számos fellépőt találsz és különböző előadástípusok, showk közül választhatod ki, mivel szórakoztasd a násznépet.
ESKÜVŐI KÖLTSÉGEK KALKULÁCIÓJA
Költségkeret meghatározása
Az esküvői költségek tervezése során fontos, hogy előre megállapítsatok egy költségkeretet, ami rendelkezésre áll az esküvőre, és amivel kényelmesen tudtok tervezni. Lényeges figyelembe venni, hogy az esküvői kiadások hál’ Istennek nem egy időpontban lépnek fel, így akár egy évre is szét lehet osztani őket.
Először mindig a helyfoglalók, ruhák, előlegek kerülnek kifizetésre, aztán jönnek a kisebb dolgok. A legnagyobb kiadás, ami általában az étteremhez és a szálláshoz kötődik (ételek és az italok, vendégszobák, stb.) már csak az esküvő után lesz aktuális amikor már a menyasszonytáncnál kapott pénz is rendelkezésre áll.
Esküvői költségek rögzítése.
A tervezett költségkeret megadásával mindig nyomon tudod majd követni az esküvői költségek állását, így érdemes ennek megadásával kezdeni a listát. Ez után egyesével hozzáadhatod a szolgáltatók díját és az egyéb, a szervezés során felmerülő költségeket a listához. Rögzítéskor megjegyzést is tudsz írni az egyes elemekhez – például jelölheted, hogy készpénzben vagy utalással fizettél-e, illetve hogy az egész összeg rendezésre került-e, esetleg mellékelheted a kifizetést igazoló számlát is, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy nem fogod azt elhagyni, és később könnyen elő tudod keresni.
Naprakész pénzügyi egyenleg.
A felvitt költségeket utólag is bármikor módosíthatod vagy törölheted, hogy a felmerülő változások se okozhassanak kellemetlenségeket.
Ha a felmerülő esküvői költségek pontosan kerülnek vezetésre, akkor mindig naprakész egyenleget találtok, amely megmutatja, hogy a megadott költségkeretből mennyit költöttetek már, mik a tervezett kiadások, és mennyi még a szabadon felhasználható összeg.
A költségek státuszának beállításakor különböző színnel megjelölheted a „Kifizetve” vagy a „Később kerül kifizetésre” opciót. Ennek megfelelően a listában különböző színű szövegkiemelővel jelöld meg költségeidet, így első ránézésre tudni fogod, hogy mivel kell még a későbbiek során számolnod.
ÜLTETÉSREND TERVEZŐ
Hogyan működik az ültetési rend tervező?
Az ültetési rend elkészítéséhez szükséged lesz az esküvői vendéglistára, így először azt kell összeállítanod. A vendégeket névvel, e-mail címmel, tel.számmal tüntesd fel.. Kategorizálhatod őket aszerint, hogy melyik csoportba tartoznak: menyasszony családja, vőlegény családja, kollégák, rokonok, barátok, vagy bármilyen más kategóriát is használhatsz, amit létrehozol.
Ha megvan a meghívott vendégek névsora, akkor az ültetési rend ajánlatunkból ki tudod választani azokat az asztal típusokat, amikhez ültetni szeretnétek a helyszínen a vendégeket. Választhatsz főasztalt, hosszúkás vagy kerek asztalt, pultot, és ezeket a terem adottságai szerint el is tudod rendezni. Az asztal számozása megadhatod az ülőhelyek számát, valamint nevet is adhatsz az asztalnak (pl. Vőlegény kollégái).
SZÁLLÁS TERVEZÉS
Ha a messziről érkező vendégeket szeretnéd kényelmesen elszállásolni, hostelünk mellett, emlékeztetőnkben többféle elszállásolási lehetőség elérhetősége szerepel, ahol számos ajánlat vár, hogy az esküvő minden részletében tökéletes legyen.
Természetesen a mi hostelünkben található szálláslehetőségek felsorolása, árjegyzéke és házi rendje is itt található.
HOSTELÜNKBEN átöltözésre alkalmas helyiséggel és pelenkázóval is rendelkezünk.
A menyasszonyi lakosztály használatát az esküvői szolgáltatás ára tartalmazza az esküvő napjára.
Összkomfortos vendégszobáinkban ingyenes Wifi, TV, saját fürdőszoba vár.


2018-01-12 - HORGÁSZBÁL

 
5. vidám HORGÁSZBÁL a Tandari tanyán a Tornyosi Zsiványok együttessel február 24-én szombaton este 19,00 órától. Belépő vacsorával : 1.499.-din/fő Helyfoglalás : +381637488149, +381638807634 M E N Ü : filézett halászlé norvég módra, baconba göngyölt harcsatekercs fokhagymás citrommártásban, rántott csirkecomb filé, sertéstarja roston, köret, saláta, desszert.
BULIZZON ÖN IS EGY NAGYOT A ZSIVÁNYOKKAL !!


2017-01-12 - HORGÁSZBÁL

FEBRUÁR 25-én SZOMBATON  

4. VIDÁM jótékonysági HORGÁSZBÁL 

A jó hangulatról a SZABADKAI DÁRIDÓ zenekar gondoskodik. 

Belépő vacsorával : 1.499.- din/fő   

M  e  n  ü

- filézett halászlé 

   -tejfölös harcsa, rostonsült töltött csirkecomb, Karagyorgyevó-i szelet vegyes köret és saláta

Jegyvásárlás : (febr. 20-ig):  +38163/7488-149 Pálinkás József értékesítési vezető 

 2016-07-23 - PECATÁBOR

KÖRNYEZETISMERETI PECA-TÁBOR 2016

Jelentkezés: Sarnyai Csaba táborvezetőnél, +381628729758

Ha szereted a természetet, a horgászatot és a vízi élővilágot - ITT A HELYED ! Értesítjük az érdekelteket, hogy augusztus 21 - 26 között hagyományos környezeti és pecatábort szervezünk a Martonos melletti Tandari-tanya szabadidő központban. A táborba 8-14 éves gyermekeket fogadunk korlátozott számban. Elszállásolás saját sátorban. A gyermekeket oktatás, horgászat különböző helyeken (kanálisok, csatorna, tavak), tiszai sétahajós kalandtúra, játékos munkafeladatok, ajándékok, szórakoztató programok, kézműves foglalkozások, játékok, ügyességi versenyek, reggeli torna és sport gyakorlatok, kerékpártúrák, társasjátékok, szórakoztató programok és tábortűz várja. 

Napi 5 étkezés: (reggeli, uzsonna, ebéd, uzsonna, vacsora).

A helyfoglalás : Sarnyai Csaba táborvezetőnél +3816128729758 e: csa8286@ freemail.hu (a létszám beteltéig) 

Tábor állítás: augusztus 21-én vasárnap 13:00 órától a szülők segítségével, közös szülőértekezlet 18,00 órától. Szerdán (augusztus 24) 18 órától látogatás, Pénteken (augusztus 26) 20 órától „égig érő” tábortűz, ahova a szülőket, hozzátartozókat, élménybeszámolókkal, meglepetés programokkal, és természetesen közös szalonna – kolbász sütésre várjuk.

A peca tábor lényegében a horgászat alapjainak elsajátitásáról szól, ezért minden gyermeknek, korosztálytól függetlenül a horgászatokon egyforma felszerelése lesz, ami egy darab 4 méteres horgászbotot és az ennek megfelelő könnyű szerelékeket tartalmazza. A tábor programjában megismerkedhetnek továbbá a blinkeres, fenekező horgász módszerekkel (pontyozás, harcsázás, más ragadozó halak horgászata) pergetéssel és egyébb más horgászmódszerekkel is.

A tábor kezdete előtt augusztus 15-én 18:00-kor szülői értekezletet tartunk a Tandari – tanyán, ahova az előleget lehet hozni ami a részvételi dij 20%-ka, vagy is 1000 dinár.(a többit a tábor kezdetekor kell hozni) Részvételi díj: 5.000.- din/fő

Bővebb tájékoztató, bejelentkezés és helyfoglalás: Sarnyai Csaba táborvezetőnél , +3816287297582016-07-12 - FÉLIDŐBEN

Félidény értékelő a tanyán 

Július elejét írunk, ismét szélsebesen elrohant velünk fél esztendő és egyértelműen megállapíthatjuk, hogy a lakodalmak és más közönségépítő összejövetelek sikeres szervezése volt tanyánkon a fő vonzerő, ami bizonyítéka csapatunk szerény de lelkiismeretes és színvonalas kínálatának, ami miatt többezren fordultak meg nálunk. Legtöbben a szimpatikus környezet és zöldövezet csábító varázsának adóztak tisztelettel, társaságokat szerveztek, kihasználták a kíváló lehetőségeket és hogy igényeikhez illetve pénztárcájukhoz mérten élvezhették a tanya szépségét.

Pótszilveszter, különböző bálak, május elsejei majális, bérmálkozás, elsőáldozás, születésnap, osztálytalálkozó, lakodalom mellett mára népszerűvé váltak a táborozások, a morzsapartik és a tejfakasztó bulik is - mindezek hétvégenként folyamatosan teltházat biztosítottak számunkra. Hétközben is rendületlenül folytak a karbantartási munkálatok a területen és az összkomfortos vendégszobák befejezése után, elkezdődött a kettes tó beruházási munkálatai, azaz a szabadidőközpont további bővítése. Bali Bertold kreatív honlaptervezőnknek köszönve folyamatosan bővült internetes foglalásaink száma is. Életre kelt szerteágazó kamera és Wi-fi rendszerünk, lefedve az egész területet.

A tó környéke a kirándulók és táborozók kényelmére, modern tusolókkal és újabb szanitáris gócokkal bővült. Jó helyen, jó emberek közt mindenki jól érzi magát – ezzel a szlogennel indultunk néhány éve és ma már látogatónk ezrei egyeznek a fentiekkel.

kínálatában.  Manapság a fiatalok nagy része a szabadtéri polgári esküvőt részesíti előnyben, lehetőleg természetes környezetben. Erre is rátettünk az idén egy lapáttal, így nálunk már az egyházi szertartás megtartását is elintéztük - azaz mindent egy helyen ! 

A tanya üzemeltetése első napjától kezdve többpilléres közönség szervezéssel csalogattuk a manapság már visszajáró vendégeket, ezáltal a szájról-szájra terjedő jóhír és pozitív vélemény rólunk, másokat is késztet, hogy bennünket válasszanak.

Következő jótékonysági akciók : festőtábor, Hit, fény tábor, Tisza néptánctáborok.

Nem lenne korrekt az olvasóval szemben ha nem szólnánk gondjainkról is. A lelketlen orvhalászok rablása következtében megcsappant halállományunk következményeként, az idén szüneteltejük a horgászversenyeket, a kártérítési eljárás befejeztéig-halasításig látogatóink kirándulások alkalmával látogathatják tavainkat.

Egyedülálló termékünknek is mondhatnánk a vasárnapi morzsapartit és a tejfakasztó bulikat - ezekről egy másik alkalommal részletesebben írok. Az év bármely napján, télen-nyáron is készen állunk zártkörű összejövetelek megrendezésére. Látogatóinkat őszinte barátságos vendéglátás, gazdag szabadtéri tartalmak, tavak, sportpályák, játszótér és 300 gépjárművet befogadó kamerákkal és éjjeliőrrel őrzött parkoló várja. 

Elégedettek vagyunk-e, természetesen nem-mindig többet, szebbet és jobbat akarunk! 

www.salas-tandari.com honlapunkon megtekinthetők fényképes esemény beszámolóink melyek tükrözik rendezvényeink hangulatát és tanyánk kínálatát.

Tisztelettel, Pálinkás József - értékesítési vezető

 

 

 

 

 

        

 2016-06-04 -

Kivételes esemény töltötte meg színültig a  martonosi határban található Tandari tanya rendezvénytermét az elmúlt hétvégén. Tandari László vállalkozó és családja meghívására, aki Laci 45.születésnapját használták  fel arra, hogy köszönetüket fejezzék ki minden lelkes közreműködőnek és üzlettársnak, akik az eltelt évtized során aktívan részt vettek a szabadidőközpont kiépítésében. Az alföldi nagy síkság-járás közepén kialakított pazar zöldövezettel körülvett közel kirándulóhely mára  kisgyermekes családok-társaságok pihenő-, és szórakozóhelye  egész éven át, ahová Vajdaság minden szegletéből és Magyarországról is érkeznek a látogatók. Csendes, nyugodt, példásan karbantartott, gyönyörű hely szabadidőközpontunk a kikapcsolódásra, pihenésre, amely számos családos buli, rendezvény, születésnap, évforduló, keresztelő, táborozás, elsőáldozás, bérmálkozás, lakodalom és céges összejövetel színhelye volt. A horgásztó környékét körbejárva vendégeink egycsapásra szívükbe zárták a cuki kis tavacskát, a testi és lelki pihenés zöld oázisát, amelyet a mindig mosolygós, türelmes és önfeláldozó tógazda megálmodott. A szombati, hajnalig tartó gondtalan mulatozás és barátkozás az összefogásról, a barátságról, az álmok megvalósításáról és egymás megbecsüléséről, segítéséről szólt. Tandari László ünnepelt tanyagazda hol elcsukló hangon hol viccesen idézte fel a közelmúlt, sokszor áthidalhatatlannak tűnő akadályainak legyőzését – keményen kitartva az elsődlegesen kitűzött nemes cél elérésén, miszerint ha törik ha szakad, de ide a hatalmas semmiség közepébe, egy mindenki által közkedvelt zöldövezetet és szabadidőközpontot épít.

A szombatesti rendezvény ékes bizonyítéka annak hogy közel 10 év után végre valahára ez az álomkép, ha nagy lemondások árán is, de mégis megvalósult ! Köszönőlevelet kaptak azok a vezető személyek akik egy  évtizeden át részt vettek a munkálatokban:  Bartók József, Rekecki Károly, Darabán Zoltán, Gubi László, Törteli Zsolt, Kovács László, Gyulai Özvegy Andrea, Sarnyai Rudolf, Dukai György, Száraz József, Pakai Antal, Pánity Gábor, Berényi Ottó, Nagy László, Molnár Szilveszter, Molnár István, Sándor Imre, Kulcsár István Szalma Gábor, Sóti Attila, a Metalmania dolgozói és még sokan mások. Kiváló munkájuknak köszönhető, hogy a hétvégén megtörténhetett a szabadidőközpont, a rendezvényterem és a vendégszobák műszaki átvétele, amelyek a legszigorúbb szabványok betartása mellett épültek fel – így a rendezvény egyben a központ hivatalos megnyitását és felszentelését is jelentette. Szavelin Zoltán atya szavai szerint, miután ünnepélyesen felszentelte a központot : ez a közösségi pont a béke és barátság zöld oázisa, amely  kistérségünk minden hívőjének és polgárának becsületére kell vállnia és amit mindannyian büszkeséggel mutathatunk meg a nagyvilágnak és látogatásunkkal, jóhírének terjesztésével szolgálnunk kell ezen vizionárus elképzelés további népszerűsítését – mivel ezt mérhetetlenül kiérdemelte a Tandari-tanya és tulajdonosa László. Szívem szerint még egy hatalmas köszönőlevelet adtam volna át mindannyiunk nevében mégpedig Tandari László vállalkozónak, amiért fáradtságot és pénzt nem sajnálva a végsőkig kitartott, hogy ez a tanya megmaradjon, újjászülessen és tartalmakkal megtöltve szolgálja a közösséget, jövedelmet termeljen és munkahelyet biztosítson a falusi asszonyok, fiatal családok és szegény sorsú emberek számára. Amikor 2013 júniusában Tandari László barátomnak azt ígértem, hogy az elkövetkező időszakban kiemelt figyelmet szentelek a tanya fejlesztésére és felfuttatására tudtuk, hogy figyelembe véve a jelenlegi nehézkes életkörülményeket, korántsem könnyű feladatba vágunk bele, azonban bejárva horgásztó környékét és meghallgatva László elképzeléseit a tanyával kapcsolatban, észrevétlenül szívembe lopta magát a környezet és azonnal éreztem és döntöttem, hogy ennek a nehéz kihívásnak igenis mégiscsak megpróbálok eleget tenni – ma, három év és számtalan álmatlan éjszaka távlatában magam is nehezen fogom fel, hogy végre mégiscsak sikerült ! Ma kis cégünkben már mindenki pontosan tudja mit kell megvalósítania és azt mi módon érheti el a kis kollektív szimpatikus csapata, akik főtevékenységük mellett, csecsemőként gondozzák az említett létesítményt, amelyet a mindig mosolygós, türelmes és önfeláldozó tógazda, közel egy évtizede megálmodott. Köszönjük Neked Tandari Laci - jó helyen, jó emberek közt mindeki jól érzi magát - így egyszerűen és szerényen - ez sikered minden titka, légy rá büszke és óvd meg azt az utókornak !

 

 

 2016-04-16 - MAJÁLIS 2016

VI. hagyományos Majális 2016

              P   R   O   G   R   A   M 

Április 30. szombat  

8:00 - belépés a területre,

8:30 - NYÚLPAPRIKÁS ÉS SÜLT NYÚL FŐZŐVERSENY

Az első 20 jelentkezőnek a nyúl biztosítva ! A tűzifát a szervező biztosítja. 

Benevezés: 1200.-din Jelentkezés: Mészáros Vilmos +38169776725, Ősz Szabó Imre +381611115926.

A versenyzőket és a látogatókat a SARKANTYÚ tamburazenekar szórakoztatja.  

12:00 - LEPJE MEG KEDVESÉT ÍZLETES EBÉDDEL a Napsugár étteremben 12 órától, 600.-din áron.  

15,00, eredményhirdetés, ünnepélyes díjátadás

18:00-19:00  - a terület elhagyása járművel           

Május 1 vasárnap

A  kirándulni vágyók kedvükre hozhatnak magukkal asztalt, széket és más felszerelést a szabadidőközpont területére, a 150.-dináros helypénz személyenként (felnőtteknek), egyben ingyenes tombolajegy is. A nádfedeles főzőpontok bérlete 250.-din/fő, 10 személyes asztal 2 paddal 2000.-din egy napra , sátorhely bérlete 3 napra 1000.-din, az éjszakázás saját sátorban 250.-din/fő/nap míg a horgászatra szóló napijegy ára 200.- din/1 pecabotra.

8:00-9:00  - belépés a területre 

8:00 - nyitás: lacikonyha, kirakodóvásárosok, Wondergame, étterem 

10:00 - gyermek programok, kézműves foglalkozások, bemutatók, játékok,

12:00 - LEPJE MEG KEDVESÉT ÍZLETES EBÉDDEL a Napsugár étteremben 12 órától, 600.-din áron.(savanyú leves, sajtos rolád vagy rántott csirkecomb, vegyes köret és saláta, desszert) 

12:00-15,00   Jó ebédhez szól a nóta ....  - lakodalmas zenekarok fellépése

14,30-15,00   Modellezők bemutatója - Csikós István

15:00-17:00 -  ügyességi játékok a focipályán  Co. Gombaszögi László Co.+381628014761 (kötélhúzás, zsákbanfutás, talicskatolás, sör- és borivó verseny stb.) 

16:00 - művelődési műsor

17:00-18,00  tombola 

18:00-19:00  - a terület elhagyása járművel      

19:00-03:00  - esti program fiataloknak  

Ízelítő a kínálatból: menü ebéd, bográcsos filézett halászlé, hagyományos bográcsos  birkapörkölt, rostonsültek :  pljeskavica, csevap, hamburger, katonabab, lángos, kürtős kalács, fánk, palacsinta, csőrege,  vattacukor, fagylalt, valamint hűtött italok, minőségi borok, pálinkák és sörök.

TÖLTSÖN EL SZERETTEIVEL EGY KELLEMES HÉTVÉGÉT A SZABADBAN !

SZERVEZŐK : Co. Pálinkás József +381637488149 és Borsos Ferenc +381638807634.   

info: www.salas-tandari.com

                                 

 2015-08-24 - GYERMEKVERSENY

2015.08.23. az I.Gyermekhorgászversenyt a Tandarin kedvező időjárás köszöntötte, a lurkók több órán át küzdöttek a halakkal utána jólesett a finom ebéd mindenkinek, a díjakat Pálfy Zsolt a Szerbia válogatott tagja adta át, a bíráskodásban Bojniczky György "Gyukec bácsi" segédkezett. I.hely: Makai Dominik Szabadka,(3930 gr) II.hely Körmöci Márk Orom (2680 gr) III.hely Makai Alex (6 éves) (2640 gr). Gratulálunk ! Köszönjük a szülőknek hogy biztosították a gyerkőcök számára a lehetőséget - viszontlátásra a legközelebbi alkalommal! Tandari-tó Martonos2015-08-15 - FISHMANIA KUPA

KEDVES SPORTHORGÁSZ BARÁTAINK !

2015. augusztus 30.-án (vasárnap)a martonosi Tandari-Tanya megszervezi A FISHMÁNIA KUPA egyéni HORGÁSZVERSENYT.

A VERSENYZŐKET CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN : (15) TUDJUK FOGADNI ! JELENTKEZÉS : 063/7488-149 Pálinkás

Benevezettek névsora: honlapunkon. www.salas-tandari.com

A benevezési díj : 1000.- din/fő a helyszínen (kísérőknek: 500.-din/fő, gyermek 50%) benne: reggeli, ebéd, kávé.

DÍJALAP:AZ ELSŐ HÁROM HELYEZETT HORGÁSZ KAP DÍJAT.

GYÜLEKEZŐ : reggel 07:30 órakor.

07:30 - 09:00 .. SORSOLÁS , REGGELI ,ELŐKÉSZÜLET,

09:00 - 15:30 .. VERSENY,

16:00 .... EREDMÉNYHIRDETÉS, EBÉD

MINDEN KIFOGOTT HAL AZONNAL MÉRLEGELÉSRE KERÜL ! A VERSENYZŐK 3 (HÁROM) BOTTAL HORGÁSZHATNAK, ÚSZÓS SZERELÉS IS HASZNÁLHATÓ ! MAX. 3 KG/FŐ ETETŐANYAG HASZNÁLHATÓ. HALTARTÓ KÖTELEZŐ. A KIFOGOTT HALAK NAPI ÁRON MEGVÁSÁROLHATÓK. (4 KG ALATT !!)

HALÁLLOMÁNY : PONTY 1-15 KG, AMÚR 1-12 KG.

FŐVÉDNÖK : METALMANIA Kft.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT !2015-07-21 - FISHMANIA KUPA

KEDVES SPORTHORGÁSZ BARÁTAINK !

2015. augusztus 02.-án (vasárnap)a martonosi Tandari-Tanya megszervezi A FISHMÁNIA KUPA egyéni HORGÁSZVERSENYT.

A VERSENYZŐKET CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN : (15) TUDJUK FOGADNI ! JELENTKEZÉS : 063/7488-149 Pálinkás

Benevezettek névsora: honlapunkon. www.salas-tandari.com

A benevezési díj : 1000.- din/fő a helyszínen (kísérőknek: 500.-din/fő, gyermek 50%) benne: reggeli, ebéd, kávé.

DÍJALAP:AZ ELSŐ HÁROM HELYEZETT HORGÁSZ KAP DÍJAT.

GYÜLEKEZŐ : reggel 07:30 órakor.

07:30 - 09:00 .. SORSOLÁS , REGGELI ,ELŐKÉSZÜLET,

09:00 - 15:30 .. VERSENY,

16:00 .... EREDMÉNYHIRDETÉS, EBÉD

MINDEN KIFOGOTT HAL AZONNAL MÉRLEGELÉSRE KERÜL ! A VERSENYZŐK 3 (HÁROM) BOTTAL HORGÁSZHATNAK, ÚSZÓS SZERELÉS IS HASZNÁLHATÓ ! MAX. 3 KG/FŐ ETETŐANYAG HASZNÁLHATÓ. A KIFOGOTT HALAK NAPI ÁRON MEGVÁSÁROLHATÓK. (4 KG ALATT !!)

HALÁLLOMÁNY : PONTY 1-15 KG, AMÚR 1-12 KG.

FŐVÉDNÖK : METALMANIA Kft.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT !

FISHMÁNIA HORGÁSZTÓ MARTONOS2015-07-21 - GYERMEK HORGÁSZVERSENY

 

KEDVES GYERMEK SPORTHORGÁSZAINK !

2015. augusztus 23. - án vasárnap a martonosi Tandari-Tanya megszervezi A FISHMÁNIA KUPA  egyéni GYERMEKHORGÁSZVERSENYT

A VERSENYZŐKET KORLÁTOZOTT LÉTSZÁMBAN FOGADJUK !

JELENTKEZÉS - BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓ a 0637488149

A benevezési díj : 800.- din/fő  a helyszínen (szülőknek: 500.-din/fő, ) benne: reggeli, ebéd, kávé, üdítő.

DÍJALAP : AZ ELSŐ HÁROM HELYEZETT GYERMEKHORGÁSZ DÍJAT,(minden résztvevő emléklapot) KAP!

GYÜLEKEZŐ :  reggel 07:30 órakor.

07:30 - 08:30 ....  SORSOLÁS , HELYFOGLALÁS, ELŐKÉSZÜLET, REGGELI,

09:00 - 12:00 .....  VERSENY,

12:30   .... EREDMÉNYHIRDETÉS, EBÉD

MINDEN KIFOGOTT HAL  AZONNAL MÉRLEGELÉSRE KERÜL, HOGY MINÉL HAMARABB VISSZA KERÜLJÖN A VÍZBE !   A VERSENYZŐK 3 (HÁROM) BOTTAL HORGÁSZHATNAK, ÚSZÓS SZERELÉS IS HASZNÁLHATÓ !   MAX 3 KG/FŐ ETETŐANYAG HASZNÁLHATÓ.

A KIFOGOTT HALAK NAPI ÁRON MEGVÁSÁROLHATÓK. (4 KG ALATT !!)

HALÁLLOMÁNY : PONTY 1-18 KG, AMÚR  1-12 KG.

FŐVÉDNÖK : METALMANIA Kft.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT !

FISHMÁNIA HORGÁSZTÓ MARTONOS  

 

 

 

 

 2015-05-27 - TOPFISH OPEN DAY

 

 

Szeretettel meghívunk minden kedves horgászbarátot, hogy részese legyen az általunk és a Pannon Reggeli által szervezett nyílt napon a Tandari Tanyán 29.05.2015.-én. 

 

Nagy megtiszteltetésünkre szolgál,hogy neves horgászok (világbajnokok) is csatlakoznak hozzánk Ambrus Tibor (HU) , Vidó Ferenc (HU) , Pálfi Zsolt (SRB) és Dragomir Vujačić (SRB) akik szívesen szolgálnak hasznos tanácsokkal, praktikákkal , kérdésikre válaszolva. 

 

A Világbajnokok mellet a Pannon Reggeli műsorvezetői, Zeci és Sánta Zoli is megvillantja horgász tehetségét, amit élő adásban is követhetnek a Pannon Rádió (91,5 Mhz) hullámhosszán.

 

A belépés ingyenes, hideg sörrel várunk minden érdeklődőt!!2015-05-19 - HORGÁSZ TÁBOR 2015

Ha szereted a természetet, a horgászatot és a vízi élővilágot - ITT A HELYED 
Értesítjük az érdekelteket, hogy június 22-28 között hagyományos horgásztábort szervezünk a Martonos melletti Tandari-tanya rekreációs központban. A horgásztáborba 10-14 éves korhatárú gyermekeket fogadunk korlátozott létszámban. Elszállásolás saját sátorban. 
A gyermekeket oktatás, horgászat, szórakoztató programok, városnézés, sétahajókázás, kézműves foglalkozások, játékok, ügyességi versenyek, reggeli torna és sport gyakorlatok, kerékpártúrák, társasjátékok, szórakoztató programok, tábortűz várja. Napi 5 étkezés: (reggeli, uzsonna, ebéd, uzsonna, vacsora), minden nap főtt étel. A helyfoglalás folyamatos a létszám beteltéig. 
Tábor állítás: június 22. hétfő 16:00 óra a szülők segítségével, közös szülőértekezlet. Szombaton d.e. gyermekhorgászverseny 16,00 órától nyitott nap a szülőkkel - tábortűz. Táborbontás: június 28. vasárnap 16:00 óra, a közös ebéd után. 
A kísérők, szülők részére a közös ebéd: 400.- din/fő, (2 gyermek egy felnőtt porció -előzetes foglalás alapján) 
Részvételi díj: 4800.- din (6 nap reggeli, ebéd, vacsora, 2 uzsonna/nap/fő) 
Előleg: a díj 50% 
SZEMÉLYI FELSZERELÉS:
1. Sátor, pokróc (ha lehet hálózsák), kispárna
2. Zárt cipő, vagy gumicsizma (esős idő esetére)
 • Tornacipő, zokni, papucs
 • Trénerka vagy egyéb meleg öltözet ruha
 • Pulóver
 • Esőköppeny
 • Fürdőruha (2db)
 • Rövidnadrágok, trikók
 • Fehérnemű (legalább 3 váltás)
 • Hálóruha
3. Tisztálkodási szerek (törölköző, szappan, fogkefe, fogkrém, WC papír, stb.)
4. Bögre, PVC pohár
5. Horgászbot, szerelék (fenekezős)
 • Szúnyogriasztó 
 • Füzet, író eszközök
 • Zseblámpa
 • Hiteles egészségügyi könyvecske
6. A szülő címe, telefonszáma


2015-05-15 - PREFERÁNSZ KUPA 2015

A preferánsz szerbiai központja

Nemzetközi bajnokság május 15-étől 17-éig a martonosi Tandari tanyán

A. Ludoški (Magyar Szó)

A vállalkozó szellemű és szorgos szerbiai szervezőknek köszönhetően – több szomszédos ország versenyzőinek részvételével – a preferánsz legvonzóbb és legtömegesebb versennyé fejlődött a nemes szellemi kártyajátékok mezőnyében. Miként került erre sor?

Magyarkanizsán május 16-án, 17-én és 18-án rendezik meg a harmadik nemzetközi preferánszbajnokságot. Ezekben a napokban ez a szép észak-bácskai fürdőváros a preferánsz központja lesz. Olyan kiváló játékosok összejövetelének helyszíne, akik őrzik és ápolják ennek a régi játéknak a legjobb és legszebb hagyományait, amely játék évek óta arra törekszik a sakk és a bridzs mellett, hogy speciális olimpiai sportággá váljon.

Mindössze három év elmúltával alkalmuk adódik a helybeli preferánszklub vállalkozó szellemű szervezőinek és a vajdasági preferánszklubok szövetségének (SKIP), a magyarkanizsai önkormányzat támogatásával, hogy megszervezzék a legrangosabb tornát.

Mit is kínál ez a kisváros, amelyet a versenyek után hosszú ideig emlegetnek a szóban forgó kártyajátéknak a szerelmesei és igazi mesterei?

A különleges, fürdővárosi jellege mellett gyönyörű környezetben található a Fishmania horgásztó és a Tandari-szállás (Martonos felé) – meséli Dušan Hajdin, a kártyaverseny szervezőbizottságának elnöke. – A tíz legsikeresebb versenyző és a három legeredményesebb női versenyző értékes nyereményt vihet haza, hiszen a benevezési díjból (5000 dinár) összegyűlő teljes összeget kiosztják a versenyzők között. Ilyesmivel egyetlen szerbiai, a magyarkanizsainál régebbi hagyományokkal rendelkező verseny sem dicsekedhet. Ehhez hozzá kell tenni a házigazdák vendégszeretetét, a kiváló vendéglátást, elhelyezést és a versenylégkört, amivel szolgálnak a résztvevőknek, az ország egész területéről és külföldről érkező játékosoknak. És a pénzdíjak mellett ajándékot vehet át a legidősebb és a legfiatalabb versenyző is.  A versenyről a 063/585-085-ös és a 065/874-4377-es telefonszámokon lehet érdeklődni, ez utóbbin Mile Čobanovnál.

Jöjjenek Kanizsára! – üzenik a szervezők.2015-05-06 - GASZTRÓ-MÁNIA

EGYÉB ÉTELEK KATEGÓRIA :

I. Lipták Erika, Magyarkanizsa - halászlé

II. Mészáros Vilnos, Magyarkanizsa – savanyú leves

III.Mészáros Vilmos, Magyarkanizsa – szárma

A LEGSZEBBEN KIALAKÍTOTT FŐZŐHELY :

I. Berta Viktor, Magyarkanizsa

II. Mészáros Vilmos, Magyarkanizsa

III. Zsoldos Tibor, Kispiac

LEGJOBB ÍZVILÁG : Berta Viktor, Magyarkanizsa – bébi pörkölt

LEGÍZLETESEBB ÉTEL : Lipták Erika, Magyarkanizsa – halászlé

A ZSÜRI TAGJAI :

1. Fodor Ágnes – Szeged, elnök

2. Koza Róbert, tag

3. Muhi Zita, tag

4. Apci Rózsa, tag

5. Tandari Zoltán, Donald video studio

Köszönjük a részvételt minden kedves benevezettnek !2015-04-17 - FEEDER KUPA

1. Hely : Galambos Zsolt 35.9 kg, 2. Hely : Damir Spasic 28.5 kg, 3. Hely : Kovács György 19.48 kg / Összesen 131.72 kg kifogott hal! Gratulálunk a horgászoknak!

 2015-04-17 - FISHMANIA KUPA

KEDVES SPORTHORGÁSZ BARÁTAINK !

2015. március 29. április 26. június 28.  augusztus 02. és 30. szept. 27. és október 18.-án a martonosi Tandari-Tanya megszervezi A FISHMÁNIA KUPA egyéni HORGÁSZVERSENYT.

A VERSENYZŐKET CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN : (15) TUDJUK FOGADNI ! JELENTKEZÉS : 063/7488-149 Pálinkás

Benevezettek névsora: honlapunkon. www.salas-tandari.com

A benevezési díj : 1000.- din/fő a helyszínen (kísérőknek: 500.-din/fő, gyermek 50%) benne: reggeli, ebéd, kávé.

DÍJALAP:AZ ELSŐ HÁROM HELYEZETT HORGÁSZ KAP DÍJAT.

GYÜLEKEZŐ : reggel 07:30 órakor.

07:30 - 09:00 .. SORSOLÁS , REGGELI ,ELŐKÉSZÜLET,

09:00 - 15:30 .. VERSENY,

16:00 .... EREDMÉNYHIRDETÉS, EBÉD

MINDEN KIFOGOTT HAL AZONNAL MÉRLEGELÉSRE KERÜL ! A VERSENYZŐK 3 (HÁROM) BOTTAL HORGÁSZHATNAK, ÚSZÓS SZERELÉS IS HASZNÁLHATÓ ! MAX. 3 KG/FŐ ETETŐANYAG HASZNÁLHATÓ. A KIFOGOTT HALAK NAPI ÁRON MEGVÁSÁROLHATÓK. (4 KG ALATT !!)

HALÁLLOMÁNY : PONTY 1-15 KG, AMÚR 1-12 KG.

FŐVÉDNÖK : METALMANIA Kft.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT !

FISHMÁNIA HORGÁSZTÓ MARTONOS2015-04-09 - GASZTRÓ-MÁNIA

1. GASZTRÓ-MÁNIA NEMZETKÖZI FŐZŐVERSENY 

2015. május 3.-án (vasárnap) 

A versenyzők ízlésük szerint főzhetnek bármilyen ételt a zsüri

- sültek,  - paprikás ételek és - egyéb különlegességek kategóriában értékel ! 

Az ételekhez az alapanyagot, tűzifát, egyéb kelléket a versenyzők biztosítják.

DÍJALAP : 

I-II-III HELYEZÉS KATEGÓRIÁNKÉNT

I-II-III HELYEZÉS A LEGSZEBBEN KIALAKÍTOTT FŐZŐHELYNEK

VÁNDORSERLEG A LEGÍZLETESEBB ÉTELNEK - A KÖZÖNSÉG SZAVAZATAI ALAPJÁN!

GYÜLEKEZŐ : reggel 8,30 órától.

09,00 - 13,00 ............. VERSENY

13,00 - 13,30 ............   MINTAVÉTEL, ÉRTÉKELÉS

13,30 - 14,00 .............. KÓSTOLÓ, EBÉD 

14,00 - 15,00 .............  SZAVAZÁS

16,00 .......................   EREDMÉNY HIRDETÉS, DÍJÁTADÁS.

BENEVEZÉSI DÍJ : 1.000.- din BEJELENTKEZÉS : Borsos Ferenc,(+381/63/880-7634) vagy Pálinkás József, (+381/63/7488-149).

 2015-04-07 - FEEDER KUPA 2015

KEDVES SPORTHORGÁSZ BARÁTAINK !

2015.április 12-én, június 21-én és augusztus 15-én  a martonosi Tandari-tanya megrendezi a FISHMANIA EGYÉNI FEEDER KUPA HORGÁSZVERSENYT

A JELENTKEZŐ VERSENYZŐKET CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN (15) TUDJUK FOGADNI !

JELENTKEZÉS - BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓ a 0637488149

A BENEVEZETTEK NÉVSORA HONLAPUNKON MEGTALÁLHATÓ! (www.salas-tandari.com)

A benevezési díjat a helyszínen kell befizetni, ez magába foglalja a reggelit, ebédet,

 kávét.  A benevezési díj : 1000.- din/fő KÍSÉRŐK: 500.- din (gyerekeknek 50%)

DÍJALAP : AZ ELSŐ HÁROM HELYEZETT HORGÁSZ DÍJAT KAP !

GYÜLEKEZŐ :  reggel 07:30 órakor.

07:30 - 09:00 .... SORSOLÁS , HELYFOGLALÁS, ELŐKÉSZÜLET, REGGELI,

09.00- 15.30..... VERSENY,

16.00 .....  EREDMÉNYHIRDETÉS, EBÉD

MINDEN KIFOGOTT HAL  AZONNAL MÉRLEGELÉSRE KERÜL!   A VERSENYZŐK 2(KÉT)FEEDER BOTTAL HORGÁSZHATNAK. KÖTELEZŐ A PONTYMATRAC ÉS SPRAY HASZNÁLATA. A kifogott halak megvásárolhatók (4 kg alatt)!

FŐVÉDNÖK : METALMANIA Kft.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT !

FISHMÁNIA HORGÁSZTÓ MARTONOS  

 

 

 

 

 2015-03-30 - I.Fishmania Kupa 2015.03.29.

1.hely  Füstös Róbert Zenta, 2.hely Galambos Zsolt Zenta, 3. hely Bíró Zoli Zentagunaras különdíj: Ion Vasile Timisoara, Romania2015-03-19 - MAJÁLIS 2015

Majális 2015 - Május 1-3 Tandari tanya Martonos 

Gazdag étel- és italválaszték, jutányos árak, lacikonyhák, BOR UTCA, kirakodóvásár, L G T  EZ koncert, DISCO és RETRO BULI esték, lakodalmas zenekarok bemutatója, játékszigetek, LUNA park, műv.műsor, sztár vendégek, gyermek programok, kézműves foglalkozások, tűzijáték, főzőverseny, teszt horgászok, bojli bemutató, horgászkellékek és etetőanyagok, souvenirek kiállítása.

A belépés napközben díjtalan! 

VÉDNÖK: MAGYARKANIZSA ÖNKORMÁNYZATA, METALMANIA, TDM.

A Napsugár teremben minden nap ünnepi menü ebéd  12 - 16 óráig

Asztal és helyfoglalás, bővebb információ:  +38163/7488-149 Pálinkás József vagy +38163/8807-634 Borsos Ferenc illetve e:info@salas-tandari.com

Borongós idő esetén is közel 900 főt tudunk fedél alatt elhelyezni! (parkoló 350 autónak)

A kirándulók kedvükre hozhatnak magukkal asztalt, széket, sátort és egyéb szükséges felszerelést. Kerti asztal is bérelhető 2 paddal. (előjegyzésben)

Médiavédnökünk a Panda Rádió a majálist élőben közvetíti. 

A finom falatokról a Tandari-tanya, a TEXAS és az EMZOMA profi szakácsai gondoskodnak. Ízelítő a bőséges kínálatból: lángosok, kürtős kalács, fánk, palacsinta, vattacukor, fagylalt, roston sült ételek lepényben (csirkemell, pljeskavica, csevap, rablóhús, hamburger), katonai bab, filézett halászlé, bográcsos birkapaprikás, különféle sültek és sok más ételkülönlegesség valamint hűtött italok, minőségi borok, pálinkák, csapolt sör.

Az ebéd előre megrendelhető, a helyszínen elfogyasztható (vagy elvihető)

TÖLTSÖN EGY KELLEMES NAPOT SZERETTEIVEL !

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN KEDVES LÁTOGATÓT ! Tandari tanya 2015-01-24 - VALENTIN NAP

A Panda Rádió vidám VALENTIN-napi bálat szervez 

február 14-én, szombaton a martonosi Tandari-tanyán  

A jó hangulatról a péterrévei  DUTTY  együttes gondoskodik.2015-01-24 - VŐFÉLY BÁL

A Panda Rádió vidám VŐFÉLY bálat szervez 

március 21-én, szombaton a martonosi Tandari-tanyán  

A jó hangulatról LŐRINC GÁBOR és a vőfélyek gondoskodnak.2015-01-15 - KOMASSZONYOK BÁLJA

A Panda Rádió vidám Komasszony bálat szervez 

február 28-án, szombaton a martonosi Tandari-tanyán  

A jó hangulatról a temerini SZIMPLA TRIÓ  együttes gondoskodik.   2015-01-09 - NŐNAPI BULI

A Panda Rádió vidám Nőnapi bálat szervez 

március 7-én, szombaton a martonosi Tandari-tanyán  

A jó hangulatról az ERIDANUS  együttes gondoskodik.     

M  e  n  ü

raguleves

SVÉDASZTAL:

főételek : roston sült, töltött csirkecomb, kirántott, töltött káposzta, tárkonyos pulykacombragu, tejfölös harcsa, zöldségekkel töltött rántott szelet, roston sült kolbász csilis babbal, szezámmagos rántott csirkemell, pulykamell natúr gyümölcsös szószban,

köretek: sültburgonya, tejfölös-kapros burgonya, párolt vegyes zöldség, édes-savanyú párolt rizs

saláták: görög saláta, tavaszi tésztasaláta, paradicsomsaláta, gombasaláta.

desszert

kávé

Belépő vacsorával :  1.500,00 din/fő

Bővebb felvilágosítás és helyfoglalás:

Tandari László: +38163/518-925

Tandari Tünde: +38164/2821-495

Pálinkás József: +38163/7488–149 vagy

Borsos Ferenc: +38163/8807-634

www.salas–tandari.com   2014-12-13 - HORGÁSZBÁL

A PANDA RÁDIÓ VIDÁM HORGÁSZBÁLAT RENDEZ 

FEBRUÁR 21-ÉN SZOMBATON A TANDARI TANYÁN

A jó hangulatról az adai Homokóra együttes  gondoskodik.      

M  e  n  ü

savanyú leves

vegyessült : 

rántott csirkecomb, malacsült, Cordon Blue, sült hal, saláta

desszert (rakott palacsinta)

kávé 

A bálon kiosztjuk a díjakat  a Tandari horgásztó hűségpont ranglista helyezettjeinek.

Belépő vacsorával : 1.350.- din/fő

Bővebb felvilágosítás  és helyfoglalás:

- Tandari László ...... +38163/518925

- Tandari Tünde .....  +38164/2821495

 2014-11-16 - RANGLISTA 2014

Hűségpont ranglista 2014 végleges eredmények.

1. Tóth András és Ibolya  Magyarkanizsa  ......   501

2. Galambos Zsolt Zenta ...............................   328

3. Kőrösi Béla  Zenta ....................................    244

4. Bojniczky György Szabadka  ......................    196

5. Ludrován Zoltán és Gyöngyi  Feketics .......    185

6. Füstös Róbert Zenta  ................................    182

7. Varga Tamas Ada .....................................     130

8. Heiberger Sándor Oroszlámos .................     107

9. Pilisi Kolos és Attila  Horgos ....................       95

10. Jaxon Szabó Zoltán Szabadka  ................        94

Gratulálunk ! (részeredmények a beszámolókban)2014-11-01 - OKTÓBER 2014

Októberi győzteseink : Molnár Sándor 27 pont Adáról és Kőrösi Béla Zentáról 4,10 nyurga pontyával ! Nyereményük 1-1 ingyenes napijegy a tóra. Gratulálunk !2014-10-27 - 3.Kupa

3. Fishmania Kupa Tandari-tó Martonos 2014.10.26.

1. Hely : Fehérvári Norbert Magyarkanizsa 8900 pont

2. Hely : Tóth András Magyarkanizsa 4200 pont

3. Hely : Kocsis Sz. Tamás Horgos 1700 pont

Különdíj : Vass Botond Rábé

 2014-10-14 - 3.Kupa

3. Fishmania Kupa 2014.október 26. (vasárnap)  8,00

Tandari tó Martonos  (verseny: 9,00-16,00)

A benevezett versenyzők listája:

1. Nagy Zoltán Magyarkanizsa

2. Nagy Krisztián Magyarkanizsa

3. Korponai András  Martonos

4. Hajagos István Zenta

5. Török Zsolt Magyarkanizsa

6. Kovács György Horgos

7. Kószó Roland Horgos

8. Rác Róbert 

9. Baté László Horgos

10.Galambos Zsolt Zenta

11.Füstös Róbert Zenta

12. Gábor Zsolt Palics

13. Tóth András Magyarkanizsa

14. Kőrösi Béla Zenta

15. Kocsis Sz. László Horgos

16. Kocsis Sz. Tamás Horgos

17. Fehérvári Norbert Magyarkanizsa

18. Törteli Krisztián Magyarkanizsa

19. Vass Botond Rábé

20. Likár József Rábé

21. Heiberger SándorOroszlámos

22. Fülöp György  Horgos

 2014-10-13 - 2. KUPA helyezések

2. Fishmania Kupa Tandari-tó Martonos 2014.10.12.

1. Hely : Szabó László Szeged 8880 pont

2. Hely : Tóth András Magyarkanizsa 6140 pont

3. Hely : Gábor Zsolt Palics 1460 pont

 

Legnagyobb hal : Szabó László Szeged 3,64 kg Amur

 

Ezúton köszönjük a részvételt és szeretettel visszavárunk mindenkit!2014-09-28 - GYŐZTESEINK

Szeptemberi győzteseink : 

Tóth András Magyarkanizsa (7O pont)

Sipos Zalán Szabadka - Szabadka a legnagyobb kifogott hal szeptemberben.

Gratulálunk ! Nyereményük egy-egy ingyenes napibelépő október hónapban.2014-09-22 - 3.KUPA

2014.október 26-án vasárnap a martonosi Tandari-Tanya HORGÁSZTAVÁN MEGRENDEZÉSRE KERÜL A HARMADIK EGYÉNI FISHMÁNIA KUPA HORGÁSZVERSENY.

A JELENTKEZŐ VERSENYZŐKET CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN (20) TUDJUK FOGADNI !

JELENTKEZÉS - BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓ a 0637488149

A benevezési díjat a helyszínen kell befizetni, ez magába foglalja a belépőt, reggelit, ebédet,

kávét és 1 italt. A benevezési díj : 1000.- din/fő

DÍJALAP : AZ ELSŐ HÁROM HELYEZETT HORGÁSZ DÍJAT KAP !

GYÜLEKEZŐ 2014.OKTÓBER 26-án vasárnap reggel 06,00 órakor.

06.00 - 06.30 .... SORSOLÁS , HELYFOGLALÁS, ELŐKÉSZÜLET, REGGELI,

07.00- 12.30..... VERSENY,

13.00 .... EREDMÉNYHIRDETÉS, EBÉD

MINDEN KIFOGOTT HAL AZONNAL MÉRLEGELÉSRE KERÜL, HOGY MINÉL HAMARABB VISSZA KERÜLJÖN A VÍZBE ! A VERSENYZŐK 3 (HÁROM) BOTTAL HORGÁSZHATNAK ! 

A KORLÁTOZOTT (20) LÉTSZÁM MIATT AZ ÉRDEKELT HORGÁSZOK JELENTKEZÉSÉT TÓTH ANDRÁSNÁL A 0631065694 Mob SZÁMON VÁRJUK.

FŐVÉDNÖK : METALMANIA Kft.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT !

FISHMÁNIA HORGÁSZTÓ MARTONOS2014-09-10 - FISHMANIA KUPA 2014

KEDVES SPORTHORGÁSZ BARÁTAINK !

2014.október 12-én vasárnap a martonosi Tandari-Tanya HORGÁSZTAVÁN MEGRENDEZÉSRE KERÜL A MÁSODIK EGYÉNI FISHMÁNIA KUPA HORGÁSZVERSENY.

A JELENTKEZŐ VERSENYZŐKET CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN (20) TUDJUK FOGADNI !

JELENTKEZÉS - BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓ a 0637488149 Pálinkás József

A benevezési díjat a helyszínen kell befizetni, ez magába foglalja a belépőt, reggelit, az ebédet és 1 italt.  A benevezési díj : 1000.- din/fő

DÍJALAP : AZ ELSŐ HÁROM HELYEZETT HORGÁSZ DÍJAT KAP,  A LEGNAGYOBB HALAT KIFOGÓ VERSENYZŐ PEDIG EGY ÉVIG BOLDOG TULAJDONOSA LEHET A FISHMÁNIA FEEDER-KUPA VÁNDORSERLEGÉNEK.

GYÜLEKEZŐ 2014.OKTÓBER 12-én vasárnap reggel 06,00 órakor.

06.00 - 06.30 ....  SORSOLÁS , HELYFOGLALÁS, ELŐKÉSZÜLET, REGGELI

07.00- 12.30.....  VERSENY,

13.00   .... EREDMÉNYHIRDETÉS, EBÉD

MINDEN KIFOGOTT HAL  AZONNAL MÉRLEGELÉSRE KERÜL, HOGY MINÉL HAMARABB VISSZA KERÜLJÖN A VÍZBE !

A VERSENYZŐK 2 (KÉT) FEEDER BOTTAL HORGÁSZHATNAK !

A KORLÁTOZOTT (20) LÉTSZÁM MIATT AZ ÉRDEKELT  HORGÁSZOK JELENTKEZÉSÉT TÓTH ANDRÁSNÁL A 0631065694 Mob SZÁMON VÁRJUK.

FŐVÉDNÖK : METALMANIA Kft.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT !

FISHMÁNIA HORGÁSZTÓ MARTONOS  

 

 

 

 

 2014-09-02 - NYÁRBÚCSÚZTATÓ BULI A TANDARIN

NYÁRBÚCSÚZTATÓ CSALÁDI NAP A TANDARI TANYÁN

2. GASZTRO KUPA CSALÁDI FŐZŐVERSENY 2014. szeptember 20. (szombaton)

a martonosi Tandari-tanyán.   

A versenyzők kedvük szerint főzhetnek bármilyen ételt, a zsüri 3  :  sültek,  paprikás  és  egyéb ételek kategóriában értékel ! Az ételekhez az alapanyagot, a tűzifát, asztalt-széket-bográcsot a versenyzők biztosítják.

BEJELENTKEZÉS  :  Borsos Ferencnél,(0638807634)

DÍJALAP :  KATEGÓRIÁNKÉNT I-II-III HELYEZÉS  

GYÜLEKEZŐ reggel 8,30 órától.

9,00 -13,00 .............  VERSENY

13,00-14,00 ............   EBÉD 

14,00 .....................   EREDMÉNY HIRDETÉS, DÍJÁTADÁS.

BELÉPŐDÍJ : 200.- dinár felnőtteknek.

BÚCSÚZTASSUK A NYARAT EGYÜTT VIDÁM HANGULATBAN A TERMÉSZETBEN !

FŐVÉDNÖK : METALMANIA Kft.

NYÁRBÚCSÚZTATÓ BULI A TANDARIN !

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT !    TANDARI tanya Martonos 

 2014-06-04 - TISZAVIRÁGZÁS 2014

2014.június 03. 18,30 óra körül megjelentek a tiszavirág első példányai Magyarkanizsánál az erdei sétaösvény mentén, az idei virágzás "előhírnökeiként" (a sirályok, fecskék és a halak örömére). Elméletileg néhány napos elővirágzás után , kb. 10-15 nap múlva erősebb rajzás várható, tervezhető a látogatás e páratlan szépségű rovar élőhelyeire térségünkben. Kellemes időtöltést kívánunk minden érdeklődőnek! A Tiszavirág násza több millió éve bűvöli az embereket szerelmi játékával és szépségével. A virágzás látványa örök emléket hagy az emberben, mint a szivárvány színpompája, a Niagara-vízesés káprázatos látványa vagy az első csók élménye. Június hónap derekán délutánonként 16,30-19,30 között a folyó felett számtalan sárga rovar szálldos, ami a világ keletkezését sejteti, míg a felejthetetlen élményt a víztükrön, a gyengéd szárnyacskák kisérteties susogása és a lenyugvó nap sugarai teszik teljessé. A naplemente magával ragadja e gyengéd teremtmények minden erejét, melyet három éven át gyűjtöttek össze a sötét folyómeder meredek agyagfalában. Pár óra leforgása alatt szemtanúi lehetünk a természet képzelőerejének, amit e kedves törékeny tüneményekben mintázott meg, a szőke folyó a Tisza 150. folyamkilométerénél is, az erdei Tiszavirág sétaösvény mentén, Magyarkanizsa bejáratánál, a városjelző táblánál Horgos irányából.

 2014-05-23 - TISZAVIRÁGZÁS

A Tiszavirág násza több millió éve bűvöli el az embereket szerelmi játékával és szépségével. A virágzás látványa örök emléket hagy az emberben, mint a szivárvány színpompája, a Niagara-vízesés káprázatos látványa vagy az első csók élménye. Június hónapban délutánonként 16,30-19,30 között a folyó felett számtalan sárga rovar szálldos, ami a világ keletkezését idézi, míg a felejthetetlen élményt a víztükrön, gyengéd szárnyaik susogása és a lenyugvó nap sugarai teszik teljessé. A naplemente magával ragadja e gyengéd teremtmények erejét, melyet három éven át gyűjtöttek a sötét folyómeder agyagfalában. Pár óra leforgása alatt szemtanúi lehetünk a természet képzelőerejének, amit e kedves törékeny tüneményekben mintázott meg, a szőke folyó a Tisza 150. folyamkilométerénél, a Tiszavirág sétaösvény mentén, Magyarkanizsánál, a város kijáratánál.

 

 2014-05-14 - ZSÁKMÁNY ....

Kedves Horgász Barátaink ! Március 8 - május 11. között 196-an horgásztak tavunkon,  455 pontyot és 17 amúrt fogtak, ez közel másfél tonnás zsákmány. Gratulálunk, a fő idény még csak most kezdődik. Hajrá !!2014-05-04 - MAJÁLIS 2014

KÖSZÖNET 

Tisztelettel fejezzük ki hálánkat minden kedves látogatónak, adományozónak, médiának, fő és média védnökünknek, Boros Lajos és Voga János sztárvendégeinknek hogy támogatásukkal megtisztelték a martonosi Tandari-tanya 2014. Majálisát.Köszönjük!2014-04-07 - Majális

Majálisozzon Ön is velünk!

 

A martonosi Tandari tanya és horgásztó varázslatos világa, szabadsága és sokszínűsége méltó arra, hogy látogatásával Ön is megtisztelje, és önfeledten, vidám hangulatban töltse az ünnepet családtagjai vagy barátai körében.

A szervezők május elsején - a gazdag étel- és italkínálat mellett - sok ötletes nyereményjátékkal és meglepetésekkel várják a majálisozókat. A jó hangulatról a Joker együttes, Boross Lajos, Voga János és a médiavédnök Panda Rádió gondoskodik, amely a majálist élőben közvetíti a rádió 103,5 Mhz hullámhosszán. Természetesen a kirándulók kedvük és ízlésük szerint hozhatnak magukkal ételt és italt, ülőalkalmatosságot és egyéb szükséges felszerelést is, mindezt szimbolikusnak mondható, mindössze 150 dináros belépődíj ellenében. A nyugdíjasok még ennél is kevesebbet, csak 100 dinárt fizetnek, míg a gyermekek számára a belépés díjtalan. A május elsejei ebéd- illetve horgászjegy ingyenes belépő a rendezvényre. Kedvenc pihenőhelyét időben lefoglalhatja a +381637488149-es mobilszámon vagy interneten is. Az ebéd 450 dinárba kerül, amit olcsóbb étel esetén, egy itallal kiegészítve, teljes egészében ki tud használni. Az ebédjegyet elővételben a Metalmania főutcai üzletében 10% kedvezménnyel máris megvásárolhatja!

ÉTELKÍNÁLATUNK:

Lángosok (100 dinár), rostélyos ételek lepényben (csirkemell, pljeskavica, csevap, hamburger 150.-), halászlé filézett halból, tésztával és kenyérrel (300.-), bográcsos bébipaprikás, káposztasaláta és kenyér (450.-) valamint bográcsos birkapaprikás, káposztasalátával és kenyérrel (450.-).

Az ételek előre megrendelhetők a helyszínen is elfogyaszthatók vagy tetszés szerint elvihetők. Az ebéd 12,00 órakor kezdődik.

Természetesen egyéb finomságokkal is szolgálunk majd. Édességek, fagyi, hűtött üdítő és csapolt sör is lesz minden mennyiségben. A gyermekek - szülői felügyelet mellett - a kis látványtóban úszós készséggel horgászhatnak.

 2014-03-26 -

Szeretettel várunk Mindenkit családosan, gyermekekkel, rokonokkal és barátokkal a martonosi Tandari-tanyán május elsején, ahol sok játék-nyeremény, meglepetések, kedvezményes árak, vidám hangulat és páratlan szépségű környezet várja a majálisozókat ! A látogatókat a Joker együttes tagjai szórakoztatják és gazdag étel és italkínálat várja az ebédelni óhajtó látogatókat - az ebédjegy, a horgásznapijegy egyben ingyenes belépő is a tanyára. 

 2013-11-01 - Idény értékelő 2013 3.rész

Bizonyára szembetűnő, hogy évadértékelőnkben szemérmesen bántunk a horgászbeszámolókkal, de abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy számos lelkes horgászújságíró rendszeres látogatója tavunknak, így az általuk készített élménybeszámolók, amellett hogy “elsőkézből” születtek, komoly színvonalat

képviselnek, ezért örömmel jelentettük meg azokat honlapunkon és nyomtatásban is, hiszen a leírások korrekt és objektív értékelések a horgásztóról és a tanya tevékenységéről, lehetőségeiről.

Az idei zárórendezvényünk a szeptember 21-i nyárbúcsúztató családi nap volt, melyen közel ötszáz látogató, család jelent meg, közülük sokan a különböző főző-, és horgász- versenyeken is részt vettek, az erről szóló riportok és a sok fotó honlapunkon hűen tükrözik a jó hangulatot és kellemes kikapcsolódást tavunkon.

Igazi őszbejelentő időjárás mellett került sor a rendezvényre melynek sikeréről több mint száz résztvevő gondoskodott. Nemcsak a horgászhelyeken, de minden főzőhelyen is betelt a létszám, több százan versenyeztek valamiben,míg a többiek a gyerekekkel voltak elfoglalva, vagy jóízűen iszogattak-eszegettek-barátkoztak. A látogatók lavinája már kora hajnalban megkezdődött, mivel külföldről is érkeztek látogatók, akik a határátlépéstől félve, időben útra keltek – majdnem ők ébresztettek bennünket, de az erős török kávék is hozzájárultak,hogy az előkészületi napok fáradtságát legyűrve, belevessük magunkat a „Nagy Nap” élményeibe. A családokkal együtt rengeteg gyerkőc is kilátogatott a tóra, jó volt látni önfeledt hancúrozásukat egész nap gyermekzsivajtól volt hangos horgásztavunk – amire már tavasz óta vágytunk, hisz elsősorban a jövő nemzedéke érdekében tesszük dolgunkat a Tandari-tanya gyermekparadicsomában. Mivel a versenyek eredményeiről már többször is részletesen beszámoltunk, most kiemelten a horgászokat szervező Baté Nándor horgasi mozgássérültnek, Pakai István főzőversenyszervezőnek és a Gasztró-Kőrös Klub tagjainak mondunk köszönetet a tömeges megmérettetések korrekt levezetéséért. Az eredményhirdetések közepette adtuk át a szabadkai Szabó (Jaxon) Zoltánnak, az idei tórekord (10,55 kg nyurgaponty) különdíját is. Főzőversenyünk (3 kategóriában) fő jellegzetessége volt, hogy mindenki azt főzhetett amit akart, tudott és szeret társaságával – 9 serleg és 3 vándorserleg került kiosztásra, melyek az Együtt Veled Értük Egyesület Tulipán gölöncsérműhelyében készültek – de minden versenyző és résztvevő elégedett és büszke lehetett saját főző tudományára, hiszen a népes társaságok jóízűen „elpusztítottak”-megettek minden alkotást, remekművet, kellő alapot biztosítva ezáltal a jobbnál – jobb itókáknak, háztájiból illetve a magyarkanizsai Bálint-pincészet és a velebiti Krávity-Fivérek pálinkafőzdéjének bőséges kínálatából. Büszkeséggel jelenthetjük ki azt is, hogy az önkéntes jótékonysági rendezvény teljes bevételét, a fent említett fogyatékkal élő gyermekek és felnőttek segítésével foglalkozó Egyesület támogatására ajánlottuk fel. Külön dicséretet érdemel a gazdag kultúrműsor minden részvevője, akik önkéntesen, időt és pénzt nem sajnálva, színvonalas programmal ajándékozták meg a látogatókat : ezek a tótfalusi Fehér Akác ME tagjai és a Nyers István Labdarúgó Akadémia növendékei, az oromhegyesi „Petőfi Sándor” ME kórusa és citerásai, Apró Szandi és Balázs Bence ifjú táncdalénekes tehetségek, a jubiláló magyarkanizsai „Cifraszűr” vegyeskórus és a Tiszamenti tamburazenekar tagjai voltak. Befejezésül ime két rövid idézet vendégeinktől: „Mit mondhatnánk összegezésül? Szuper volt, pazar volt, aki nem jött el, sajnálhatja...” (Bödő Sándor)…. ”Mint ahogy mondtam és ígértem,visszatérek. Ezt meg is tettem lelkes csapatommal sőt Magyarországról is hívtam jó horgászt. Persze jönnek még hamarosan Szegedről, hogy meglássák ezt a szép tavat és kipróbálják. Biztos vagyok benne, hogy a vendéglátással is nagyon elégedettek lesznek. Meg kell még jegyeznem, hogy nagyon jó kávét főznek. Ami a tavat, és halállományt illeti: a tó nagyon jó ( tiszta víz, egészséges halak, kemény talaj, nem iszapos). Észrevétel: kicsit hiányolom,hogy nincs kicsit több 2-3-4 kg-os hal benne. De hát igaz, majd ezek a kisebbek is hamarosan megnőnek. Amúrt azt sajnos nem volt alkalmam fogni, de lehet, hogy abból is kéne még bele 2-3-4 kg-os. Összességében mégis csak minden nagyon jót tudok mondani. Nagyon jó a szervezés, a vendéglátás!!! Csak így tovább. Ajánlom mindenkinek! dvözletem Jaxon ! (Szabó Zoltán-Jaxon Szabadka).” Egy héttel a zárórendezvény után Bojniczky György szabadkai nyugdíjas újságíró barátunknak köszönhetően megvendégelhettük a Vajdasági Vízenjáró Tollforgatók Társasága Találkozójának résztvevőit, szerteszét Vajdaságból, akik tapasztalatukkal, sokéves horgászújságírói szaktekintélyükkel méltó befejezést biztosítottak a tanya és horgásztavunk 2013. évi sikeres működtetéséhez.

Jó helyen, jó emberek között mindenki jól érzi magát – ez lenne a siker titka ? Most már, tényleg biztos !

 2013-10-30 - Idény értékelő 2013 2. rész

Egyértelműen megállapítható hogy az idén a rendezvény- és közösségi összejövetelek rendezése volt a fő vonzerő, ami esetenként többszáz érdeklődőt csalogatott ki tanyánkra. Voltak akik csak tájékozódni jöttek, voltak akik kíváncsiságukat elégítették ki, de legtöbben már felismerve a szimpatikus környezet és zöldövezet csábító erejét, maguk is társaságokat szerveztek és kihasználták a kíváló lehetőséget, igényeikhez és pénztárcájukhoz mérten önfeledten élvezték a természet és a szabadság által nyújtott egyedi élményt.

Az első idei tömeges rendezvény a május elsejei majális volt, ahol többmint nyolcszáz ember szorongott a tó körül (valahol ekörül van a tó környékének befogadóképessége), sütöttek-főztek, horgásztak, a sok gyermek jól szórakozott a gyermekjátszótéren és a focipályán, de a szervezőinknek köszönhetően különböző tréfás, ügyességi versenyekbe is bekapcsolódhattak. A rendezvényről közzétett többszáz fotó honlapunkon méltóképpen tükrözi a vidám hangulatot és kikapcsolódást. Az idei X. Helytörténeti Kézműves Játszótábor lakóinak látogatása Kávai Bózsó Ildikó tanárnő vezetésével volt következő üde színfoltja idei évadunknak, amikor az óvódás és kisiskolás korú vendégeink gyengéd, őszinte tekintete körbejáhatta a horgásztó és a kacsaúsztató környékét, miközben turkáló mangalicákkal, lovakkal, juhokkal, kecskékkel, víziszárnyasokkal és Borisszal a szelíd süldő vaddisznóval ismerkedhettek meg közvetlen közelről. Bár a csoport tagjai csupán egy délutánt töltöttek el nálunk, kölcsönösen kedves élmény és öröm töltötte ki szívünket, amit a táborszervezők köszönőlevele-ajándéka is örökre emlékezetünkbe vésett. Felbuzdulva a kezdeti sikereken, hagyományőrző íjász- és középkori harcművészeti bemutatót és pontyfogó versenyt szerveztünk nyílt (értsd:ingyenes) nap keretében. A zentai Arcus egyesület íjászai és a Szent Longinus hagyományápoló egyesület tagjai látványos bemutatóval kápráztatták el a megjelenteket, itt is a gyermekek szórakozhattak legjobban, kipróbálhatták a hagyományos íjakat. Bár ritkaságszámba menő bemutatókról van szó, nem kis meglepetéssel tapasztaltuk, milyen sok kanizsai volt kiváncsi erre a programra. A Tandari-tanya egyedi épületegyüttese és a kis akácos erdő méltó körítése volt a szabadban megrendezett bemutatóknak, amelyeket kiállítások, előadások és képzések kísértek. Mindhárom vendégeskedő civilszervezet tagjai elégedettek voltak a rendezvénnyel, amelynek számunkra kiemelt sikere-eredménye, hogy jövőre már nálunk szervezik meg táborozásukat és nemzetközi versenyeiket. Ezúton is köszönjük Szabados Csabának és Nagy Abonyi Péternek akik segítettek, hogy ez a műsor sikerüljön. Eddig még nem említettem, de végleg itt az ideje hogy aláhúzzam - minden egyes rendezvényünk teljes média megjelenítéssel készült, zajlott és fejeződött be, köszönve a médiaházak és újságíró barátaink önzetlen és lelkes támogatásának, ami nagyban hozzájárult a rendezvények széles körben való népszerűsítéséhez, úgy magyar mint szerb nyelven, országos lefedettséggel. Ehhez hozzáadva a többezer fotót egyre inkább látogatott honlapunkon, ez elsősorban Bali Bertold fiatal-kreatív webtervezőnk erénye, örömmel mondhatjuk, hogy az írott sajtó mellett, a rádiók, a televíziók, az internet és nem utolsó sorban a horgászok és a látogatók jóvoltából, hatalmasra bővült azok száma a világon, akik felfedezték a Tandari tanyát és horgásztavat. Az idei év folyamán rendkívül kedvezményes feltételek mellett lehetett meglátogatni tanyánkat, ez építő jelleggel hatott kistérségünk idegenforgalmi kínálatára. Természetesen az első naptól fogva, minden színvonalas rurális és elérhető kínálatot támogatunk és szolgáltatunk. Vendégkönyvünkben látogatóink hozzászólásai, dicséretei, megjegyzései, a csend, nyugalom, tisztaság, kellemes környezet, családias légkör és baráti fogadtatás mellett, megvalósítható elvárásokat is sugallnak, ami bennünket tókezelőket további fejlesztésekre ösztönöznek . Ime egy rövid idézet vendégünktől:

„Az idén szeptemberben négy alkalommal voltam a horgásztón. Az első két alkalommal a bátyámmal együtt, Ő már több alkalommal volt. Két nap rossz időt fogtunk ki:eső,szél. De feledtette velünk a rengeteg pontykapás és a sok fogás, főleg a családias vendég fogadtatás. Most éreztem először azt, hogy a tulajdonos van a vendégekért nem a vendégek a tulajért. Harmadik alkalommal versenyen vettem részt, ahol a harmadik helyet sikerült megszereznem. Negyedik alkalommal a feeder kupán vettem részt, épp hogy csak lecsúsztam a helyezésről. Baráti köreimben mindenkinek ajánlom Szegeden, sőt sok magyarországi intenzíven telepített horgásztó tulajdonosnak ajánlom, hogy tanulhatna tőlük vendégszeretetből. Ezért ajánlom mindenkinek aki jót akar horgászni és családias vendégszeretetben pihenni, okvetlenül látogassa meg a Fishmania horgásztavat.” Szabó H.Attila Szeged A fentiekhez szükségtelen bármi kommentár.

A következő részben évadzárónkról és a jövő év terveiről számolunk be.

Jó helyen, jó emberek közt mindenki jól érzi magát – ez lenne a siker titka ? Szinte, biztos !

 2013-10-28 - Idény értékelő 2013 1. rész

Tandari László magyarkanizsai vállalkozó martonosi tanyáját és horgásztavát évek óta szépítgeti.

Szemmel láthatóan rengeteg munka és pénz van már ebben a központban, amely egyre kedveltebb, felkapottabb a látogatók körében, így ma már a központi épületegyüttes elkészültével, rendezvényterem, fedett nyitott terasz, foci-pálya, gyermekjátszótér valamint ízlésesen kialakított főzőhelyek várják az idelátogatókat.

A mintegy 17 ezer közelmúltban elültetett facsemete mára belombosodott, nagyszerű táborozó helyeket biztosítva ezáltal a sátorral érkezőknek. Május elsején már nagyon sok család kirándult a tóra, ahol reggeltől estig nagyszerű, minden korosztálynak megfelelő műsor várta őket. A horgásztó fejlesztési törekvése, hogy minden célcsoport számára (gyermekek, nyugdíjasok, mozgássérültek, családok) könnyen megközelíthető rendezvényterem, horgászhelyek, toalett és tusolók épüljenek ki, az idén megvalósul. A tó közvetlen közelében kialakított főzőhelyeken az idén térségünkből folyamatosan fiatal kisgyermekes családok-társaságok pihentek. Az ifjú apukák pecáztak, a fiatal anyukák az ebéd körül szorgoskodva a kisbabákat dajkálgatták mondván, gyönyörű hely ez a kikapcsolódásra, pihenésre, szép időben kár otthon maradni, így ha csak tehetik ide jönnek a családdal és a barátaikkal. Se szeri se száma volt az eltelt időszakban a különböző társasági buliknak, rendezvényeknek, születésnapoknak, évfordulóknak és egyéb összejöveteleknek.

Amikor ez év júniusában Tandari László barátomnak megígértem, hogy az elkövetkező másfél éves időszakban

kiemelt figyelmet szentelek a tanya fejlesztésének és felfuttatásának, tisztában voltam vele, hogy figyelembe véve a jelenlegi nehéz életkörülményeket, korántsem könnyű feladatba vágunk bele, hiszen manapság az idegenforgalom fejlesztése a legkisebb gondja a térségünkben élőknek. Miután Lacival bejártuk a horgásztó környékét és felvázolta elképzeléseit a tanyával kapcsolatban, egycsapásra belopta magát szívembe a cuki kis tavacska, szinte azonnal tudtam és eldöntöttem, hogy ennek a kihívásnak igenis eleget fogok tenni. Ezután következtek az egyeztetések, ütem és akciós tervek kidolgozása, melyek mentén stratégia szerűen pontosan kijelöltük a célcsoportokat és a ránk váró feladatokat az idei évre. Innen kezdve már könnyebb volt a munka, hiszen most már mindenki pontosan tudja mit kell megvalósítania és azt mi módon érheti el ez a kis kollektív szimpatikus csapata, akik alaptevékenységük mellett csecsemőként dédelgetik az említett létesítményeket, amelyeket a mindig mosolygó, türelmes és önfeláldozó tógazda, közel egy évtizede megálmodott családjának.

A marketing tevékenység módszerei amelyeket alkalmaztunk, semmiben sem különböztek bármely turisztikai központ sikeres népszerűsítésétől, mégis a páratlan vonzerő (ami jellemzi és megkülönbözteti a tanyát) volt „perdöntő”, hogy gyakorlatilag rövid idő lefolyása alatt népszerűvé és ismertté tettük a Tandari – tanyát.

Ebben nagy segítségünkre voltak maguk a látogatók, akiknek véleményeire és elvárásaikra naprakészen reagáltunk, elérve ezáltal azt, hogy ez a horgásztó többet nyújt látogatóinak vetélytársaitól. Külön ki kell emelni ez alkalommal is a Fishmánia horgásztó honlapjának és adatbázisának tartalmát, aktualitását és sikerességét, ugyanis interaktív kapcsolatba kerülve látogatóinkkal, robbanásszerűen ugrott meg a tóról értesült emberek,

látogatók száma, ami rendkívül pozitív hatással volt a tanya és a horgásztó látogatottságára is.

Fontos ezen a helyen elmondani azt is, hogy a Tandari-tanya az idei év folyamán olyan rendkívül kedvezményes feltételek mellett (ugyanakkor hatalmas befektetés árán megvalósított gazdag és szerteágazó kísérő rendezvényekkel kényeztette célközönségét) fogadta a látogatókat, ami a többi horgásztó kínálatára is építő jelleggel hatott. Természetesen az első naptól fogva, minden rurális környezetből származó színvonalas és elérhető kínálattal összhangban, gyümölcsöző baráti együttműködésből alakítottuk ki programcsomagjainkat, elsősorban Tóthfalu, Velebit és Oromhegyes településekkel karöltve, de más térségből is vannak partnereink.

A vendégkönyvünkbe beküldött kedves hozzászólások, dicséretek, riportok, megjegyzések furcsa módon mind a csend, a nyugalom, a tisztaság, a kellemes környezet, a családias légkör és fogadtatás, a madárcsicsergéses szavakkal kezdődnek, szinte kissé háttérbe szorítva a biztos zsákmány és halfogás örömét, (ami általában a horgásztavakra jellemző), ami bennünket tókezelőket is kezdetben meglepett – de igazán jól esett mindenki számára, hogy fáradozásunkat értékelték és ezáltal már az idén több ezer embernek örömet szerezhettünk.

Az igazság az, hogy nem tetszelegni járunk ki a tanyára, hanem szeretünk itt lenni, dolgozni, tenni-venni mindig egy kicsit, szépítgetni,hisz munkát találni bőven, csak akarni kell – Mi akarjuk ezt és ez átragad a vendégeinkre is, akik ezt szóvá is teszik számtalanszor, emellett rendkívül fegyelmezetten és környezettudatosan viselkednek a központ területén – szinte felesleges is már a házi rendünk, annyira óvják a környezetünket látogatóink !

Jó helyen, jó emberek közt mindenki jól érzi magát – ez lenne a siker titka ?2013-09-23 - A szeptember 21-i Fishmánia Gasztro-Kupa helyezettjei:

SÜLTEK KATEGÓRIA:

 1. Kenyeres Dénes, Martonos
 2. Bálint Emese „Bálint pincészet” Magyarkanizsa
 3. Berisa Attila „Piktorok” MagyarkanizsaPAPRIKÁS ÉTELEK KATEGÓRIA:

 1. György Rózsa „Bartel” Magyarkanizsa
 2. Kenyeres Dénes Martonos
 3. Pópity Tibor MartonosEGYÉB ÉTELEK KATEGÓRIA:

 1. Kapitány Ervin Magyarkanizsa
 2. „Krin” Magyarkanizsa
 3. Német Anasztázia MagyarkanizsaMinden I. helyezett vándorserleget is kapott.2013-09-18 - Feeder Kupa lista

A szeptember 21-i Fishmánia FEEDER HORGÁSZ KUPÁRA benevezettek névsora:

 1. Tóth András. Kanizsa.
 2. Bognár Rudolf.Kanizsa.
 3. Farkas Tibor. Horgos.
 4. Miodrag Mičik.Kikinda
 5. Dobó László Horgos.
 6. Baricsek László. Zenta.
 7. Usumovic Zoran Szabadka
 8. Lackó Róbert.Kanizsa.
 9. Hajnal André.Kikinda.
 10. Szabó Jaxon Zoltán. Szabadka.
 11. Grósz Gábor. Szabadka.
 12. Kovács György. Horgos.
 13. Szabó Attila. Szeged.
 14. Farkas András Szeged.
 15. Savin Jovica. Horgos.
 16. Berta Róbert. Horgos.
 17. Gazdag Csaba.Kanizsa
 18. Balaban Zseljko. Horgos.
 19. Dobó Árpád. Horgos.
 20. Dongó Ákos. Horgos.
 21. Húzsvár József Szabadka
 22. Nagy Horti Gellért. Kanizsa.
 23. Kanyó János.Kanizsa
 24. Pankovic Róbert Szabadka


2013-09-16 - Gasztro-Kupa lista

A szeptember 21-i Fishmánia Gasztro-Kupára máig (09.16.) bejelentkezett családok-baráti társaságok-cégek névsora:

 1. Agro-metal Kft. Magyarkanizsa
 2. Laczkó Róbert Magyarkanizsa
 3. Nikicsity Tomiszláv Metalmania Kft.Magyarkanizsa
 4. Zsoldos Rózsa Tóthfalusi tájház
 5. Balla Lajos-Laci Oromhegyes
 6. Karapándzsity Attila Magyarkanizsa
 7. Pópity Tibor Martonos
 8. Dobó Kis Tünde Magyarkanizsa
 9. Dencs Antal Ukrok Magyarkanizsa
 10. SD Paprika Martonos
 11. Nagy Zoltán Magyarkanizsa
 12. Bata Róbert Martonos
 13. Bödő Sándor Magyarkanizsa
 14. Bálint Pincészet Magyarkanizsa
 15. Metalshop Szabadka
 16. Martonosi Helyi Közösség
 17. Halászcsárda "Gojko" Magyarkanizsa
 18. Kozma Csaba Zenta
 19. "Buckó-transz" Magyarkanizsa
 20. Sinkovity Gellért Palics
 21. Törteli Zsolt Magyarkanizsa
 22. Deák Béla Felsőhegy
 23. Bagi István Magyarkanizsa
 24. Koncz Tibor Magyarkanizsa
 25. Biszák Tibor Magyarkanizsa
 26. " 4 – S " csapat Palics
 27. Rajko Zecsevity Kúla
 28. Goran Bosnyák Magyarkanizsa


2013-09-10 - Gasztro kupa

Baráti társaságok Figyelem!

2013 Szeptember 21-én szombaton a Tandari-szálláson MEGRENDEZÉSRE KERÜL AZ ELSŐ CSALÁDI FISHMÁNIA GASZTRÓ KUPA FŐZŐVERSENY, A "NYÁRBÚCSÚZTATÓ CSALÁDI NYÍLT NAP" KERETÉBEN.Védnök : SD paprika Martonos

A BENEVEZÉS DÍJTALAN: A versenyző társaságok ízlésük szerint főzhetnek bármilyen ételt, amelyeket a zsüri 3: sültek, paprikás és egyéb ételek kategóriában értékeli!

Az ételekhez az alapanyagot, a tűzifát, asztalt-széket-bográcsot a versenyzők biztosítják.

JELENTKEZÉS - BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓ: a 0638829189 mob. számon Pakai István, Aranykanalas mesterszakácsnál-szervezőnél.

DÍJALAP: KATEGÓRIÁNKÉNT I-III SERLEG + VÁNDORSERLEG. (12 SERLEG)

GYÜLEKEZŐ 2013 SZEPTEMBER 21-én szombaton reggel 8,30 órától.

9,00 -13,00 .... VERSENY

13,00-14,00 ... EBÉD

14,00 ............. MŰVELŐDÉSI MŰSOR, EREDMÉNY HIRDETÉS.

A TALPALÁVALÓT A TISZAMENTI TAMBURÁSOK BIZTOSÍTJÁK.

BÚCSÚZTASSUK A NYARAT EGYÜTT VIDÁM HANGULATBAN A TERMÉSZETBEN!

FŐVÉDNÖK: METALMANIA Kft.2013-09-03 - Tó-rekord

Ma 2013.09.03. 09,08-kor megdőlt a tó-rekord a Fishmánia horgásztavon!
A Jaxon-Fivérek sok növendék pontya mellett, Szabó (Jaxon)Zoltán 10,55 kg tőpontyával megdöntötte a horgásztó rekordját.

Gratulálunk!2013-08-23 - Feedr horgász kupa 2013

Horgászok figyelem!

2013 szeptember 21-én szombaton a tandari-szállás Fishmánia horgásztaván megrendezésre kerül az első egyéni feeder horgász kupa horgászverseny,

A "nyárbúcsúztató családi nyitott nap" keretében.

A jelentkező versenyzőket csak limitált létszámban tudjuk fogadni!

Jelentkezés és bővebb tájékoztató a 063294083 mob számon baté nándor versenyszervezőnél.

A benevezési díj öszegét a helyszínen kell befizetni, amely magába foglalja a reggelit és az ebédet. A benevezési díj:1000.- din/fő

Díjazásra kerül az első három helyezett horgász, a legtöbb halat kifogó versenyző egy évig boldog tulajdonosa lehet a vándor serlegnek, emellett alkalmi különdíjakkal is kedvezünk a jelentkezőknek.

Gyülekező 2013 szeptember 21-én szombaton reggel 6,30 órakor.

 • 6,30 - Reggeli
 • 6,45 – 7,00 - Sorsolás
 • 7,00 - A Helyek elfoglalása és előkészület
 • 8-00 13-00 – Verseny
 • 14,00 - EREDMÉNY Hirdetés és ebéd.

Minden kifogott hal azonnal mérlegelésre kerül, hogy minél hamarább vissza kerüljön a vizbe !

A versenyzők egy feeder bottal, rajta egy horoggal horgászhatnak!

A korlátozott (23) létszám miatt a horgászok jelentkezését a 063294083 mob számon várjuk, ameddig a létszám be nem tőltődik.

Szabad eladásban a látogatók részére 12,00 órától

 • birkapörkölt ........... 350.- din/porció
 • halászlé ............... 250.- din/porció

Előjegyzés: 024/875-501

 • az ételek elvihetők vagy a helyszínen is elfogyaszthatók.

Szeretettel várunk mindenkit!

Fishmánia horgásztó martonos2013-08-02 - Íjászverseny

Augusztus 17-én szombaton a martonosi Tandari-szálláson, 10,00 órai kezdettel:

 • íjászverseny, különböző íj tipusok bemutatása, íjjak kipróbálása,
 • történelmi haditorna és íjászbemutató, korabeli öltözetben.

a zentai Arcus íjászklub és a Longinus hagyományőrző egyesület szervezésében. Belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk. Fishmánia horgásztó Martonos

A rendezvény fővédnöke : Tandari László, Metalmania Kft2013-07-19 - Feeder verseny 2013

Nagyítás

A Fishmania horgásztó sikerrel vett részt a XVII.nemzetközi horgászfesztivál keretében megrendezett Feeder kupán.2013-07-12 - Na, KIS HO-HO HORGÁSZOK FIGYELEM! :)

TERMÉSZETISMERET ÉS HORGÁSZTÁBOR!!

Ahogyan már az elmúlt 9 évben, úgy az idén is a magyarkanizsai "BRATSTVO" horgászegyesületen belül, megszervezésre kerül az önmaga természetes egyszerűségében, egyedi tartalmában, és nemmindennapi élményekben gazdag "TERMÉSZETISMERET ÉS HORGÁSZTÁBOR" a "FISHMANIA" horgásztavon a martonosi Tandari-szállás területén.

Korosztály: 8 - 12 éves fiúk és lányok.

Dátum: 2013. 8. 19. - 24-ig.

Jelentkezési határidő: augusztus 13-ig.

További információk üzenetben vagy a 0628729758-as telefonszámon!QR code

Funs
Hírek

 • 2024-02-12
  KÍNÁLATUNK

    zártkörű rendezvények, elsőáldozás, bérmálkozás, születésnap, névnap, keresztelő, ...
 • 2023-11-01
  NAGY NAPOD

   Tandari tanya lakodalmasterem Martonos Gps: 46*06*32.3**N20*01*03.6*E - 46.107792, 20.018311 INFO : id.Pálinkás József +3816 ...
 • 2023-11-01
  WEDDING

  2024-25. ESKÜVŐI IDŐPONT FOGLALÁSA FOLYAMATBAN ... Tel: Tandari Tünde ügyvezető +381642821495 e: tandaritinde@gmai ...

bővebben...

Partnereink

Metalmania d.o.o.

eladó kiadó ház lakás
Hooncilla.com - Nekretnine

Top Fish.rs

Banja Kanjiza

Dream

Vojvodinaweb

barkakanizsa


Megtalálhatóak
vagyunk:
GPSTandari Szállás
24417 Martonos
Slatina 2.

info@salas-tandari.com
Fishmania
rajongók:
facebook icon twitter icon  google+ icon

támogatóink:
Metalmania d.o.o.
Írjon a vendégkönyvünkbe.