Hostel Georgina

1 es szobaA Tandari-tanyát és környezetét az elmúlt 7-8 évben a különféle rendezvények és táborok kapcsán igen sokan megismerték.

A Georgina hostel a Tandari szabadidőközpontban található mint funkcionális egység. A vendégek rendelkezésére 5 szoba áll 21 ággyal. Minden vendégszoba háromágyas típusú, melyekben egy dupla-francia ágy, egy-egy ágy és szétnyitható kanapé található, nagy kényelmet biztosítva. Minden szobából kilátás nyílik a tavakra, mind padlófűtéssel, saját fürdőszobával, ingyenes Wi-Fi-vel, kamerával és biztonsági őrrel védett zárt parkolóval rendelkezik.

Szobáink férőhelyei : 1.- 7 fő, 2.- 4 fő, 3.- 4 fő, 4.- 3 fő, 5.- 3 fő.

Azon vendégeink számára, akik nem készültek a 19 nádfedeles főzőpontunkon való sütés-főzés szépségeire, reggelit, ebédet és vacsorát étteremünkben biztosítunk. A kisállatok szerelmesei és a vadászturizmus kedvelőinek, szabaidőközpontunk nyitott a házi kedvencek fogadására és elhelyezésére. A minőséges szolgáltatások, a jó közlekedési kapcsolatoknak köszönve, Szeged, Szabadka, Palics-tó (állatkert), Magyarkanizsa közelsége, a számos kultúrális és történelmi nevezetesség, étterem mind felejthetetlenné teszi a nyaralást-telelést tanyánkon.

Martonos közelében van Magyarkanizsa és Horgos melyek Közép-Európában helyezkednek el a Pannon-síkságon, az egykori Paratethys óceán, (a Pannon-tenger és a meleg Pannon-tó előfutára) területén, mely nyitott minden oldalról, így a domináns légtömegek hatására kedvező kontinentális éghajlata van, meleg nyárral és hideg téllel. A Tandari szállás lehetőséget biztosít a kongresszusi turizmus, üzleti találkozók, szemináriumok, konferenciák, előadások megtartására gyönyörű környezetben. Területünk sok lehetőséget kínál a szervezett sportképzés és tematikus gyermek táborok szervezésére, meghitt, csendes, egészséges zöldövezetben.

SZABADIDŐ ÉS SZÓRAKOZÁS

"...mindent a vendégek igénye szerint..."

2 es szobaRendezvénytermünkben gazdag kínálattal, egyedi szervezéssel és gazdag vendéglátással kísérjük megálmodott eseményét. Lakodalmas termünk saját vendéglátó csapattal, önellátó konyhával, teljes éttermi felszereléssel, gazdag és ízletes ételkínálattal rendelkezik. Szaktudásunk, hozzáállásunk és hosszú évek alatt szerzett tapasztalataink alapján, összejövetelüket körültekintően szervezzük meg egyéni elképzeléseikhez igazodva. Rendezvénytermünk az év bármely napján készen áll összejövetelek rendezésére 170 főig. Horgásztavunk zöldövezetében alkalom adódik kellemes kikapcsolódásra és szabadtéri rendezvények-vintage esküvők-garden partyk megszervezésére is, akár anyakönyvvezető jelenlétében is.

CSALÁDI NYARALÁS ÉS TÚRÁK...

3 es szobaÜdülőközpontünk lehetővé teszi, hogy kellemesen kikapcsolódjon és pihenjen családjával, élvezze a minőségi szolgáltatások és az előzékeny, vendégszerető személyzet általi kényeztetést, rendkívül hozzáférhető feltételekkel:

QR code

Funs
Hírek

 • 2024-02-12
  KÍNÁLATUNK

    zártkörű rendezvények, elsőáldozás, bérmálkozás, születésnap, névnap, keresztelő, ...
 • 2023-11-01
  NAGY NAPOD

   Tandari tanya lakodalmasterem Martonos Gps: 46*06*32.3**N20*01*03.6*E - 46.107792, 20.018311 INFO : id.Pálinkás József +3816 ...
 • 2023-11-01
  WEDDING

  2024. ESKÜVŐI IDŐPONT FOGLALÁSA FOLYAMATBAN ... Tel: Tandari Tünde ügyvezető +381642821495 e: tandaritinde@gmail.c ...

bővebben...

Partnereink

Metalmania d.o.o.

eladó kiadó ház lakás
Hooncilla.com - Nekretnine

Top Fish.rs

Banja Kanjiza

Dream

Vojvodinaweb

barkakanizsa


Megtalálhatóak
vagyunk:
GPSTandari Szállás
24417 Martonos
Slatina 2.

info@salas-tandari.com
Fishmania
rajongók:
facebook icon twitter icon  google+ icon

támogatóink:
Metalmania d.o.o.
Írjon a vendégkönyvünkbe.